Skjønnhet har ingen grenser for Neve Cosmetics! Av den grunn lanserer det piemontesiske kosmetikkfirmaet en ny lys skygge av concealer Nascondino og to nye varianter av Manga Brows øyenbrynsblyanter, dedikert til svarte og rødhårede jenter .

Ofte kan det være vanskelig å finne perfekte produkter for din hudfarge, Neve Cosmetics vet dette godt, og har av denne grunn bestemt seg for å utvide utvalget av skjulere og øyenbrynspenner med nye varianter, perfekt for spesielle hudtyper.

Alabasterskinn, rødt hår, korpenhår, med disse nye produktene Neve ønsker å omfavne de forskjellige nyansene av skjønnhet, tilfredsstille alle behovene til nyanser, selv de sjeldneste som svart og rødt.

KORREKTOR FOR RENDE LÆRER Skjult RIKT

Nascondino er den første silisiumfrie veganske concealeren fra Neve Cosmetics, med en spesiell 'krem til pulver' formel. I fjor lanserte merket fire fargevarianter på markedet for å korrigere misfarging og mørke sirkler.

Nyansene opprinnelig ble foreslått var Lys, for lys hud, Medium, for middels lys hud, Brun for mørk hud og Guava, en spesiell oransje nyanse som kamuflerer de lilla merkene i mørke ringer, mens familien i dag utvider seg med Fair, en ny variant for veldig lys hud.

En fantastisk nyhet som vil glede jenter med 'måneskinn'!

Neve Cosmetics Concealer Fair Concealer :

MANGA BROWS LYSKOPPER - HENNA RØD OG DEPP EBONI - REN SVART

Selv de naturlige øyenbrynsblyantene med doble gruver for perfekte nyanser og naturlig effekt Manga Brows er et must for Neve Cosmetics som ble lansert i fjor med stor tilfredshet. Nyanser foreslått for lanseringen var tre, dedikert til lyse, mellomstore og mørke hudfarger.

Med denne utvidelsen av serien ønsket Neve Cosmetics å tilfredsstille selv de rødhårede jentene med den nye nyansen Copper - Henna Red og de med veldig svart hår, med den doble varianten Deep Ebony - Pure Black.

Her er blyanten for de med svarte øyenbryn og svart hår, Manga Brows Deep Ebony - Pure Black :

Og Manga Brows Copper - Henna Red, øyenbrynspenneren for de med rødt hår og røde øyenbryn:

HVOR OG NÅR KJØP

Disse nye karakterene av de mest populære Neve-produktene, dedikert til fototyper som generelt er mindre vurdert av kosmetikkindustrien, vil være tilgjengelige på den offisielle Neve Cosmetics-siden fra 11. februar 2023-2024 .

Prisene vil helt sikkert samsvare med de andre variantene i sortimentet: 8, 90 euro for concealer Cream to powder Concealer, og 8, 80 euro for veganske øyenbrynsblyanter Manga Brows.

Hva synes du om de nye forslagene til Neve Cosmetics ? Lager de deg, eller har du venner å anbefale disse nye fargevariantene til?

Kategori: