Siden 1968 støtter Clinique sterkt effektiviteten av peeling som den beste måten å gjenopplive overhuden.

Etter denne tråden har den nylig lansert to nye eksfolierende produkter: Turnaround utstrålingsfukter over natten, som er en lysende fuktighetsgivende nattkrem, og Turnaround konsentrert utstråling fornyer som er et strålende fornyelsesserum.

La oss sammen oppdage egenskapene til disse nye eksfoliantene.

TURNAROUND OVERNIGHT RADIANCE MOISTURIZER
Det er en nattkrem, som takket være den rike blandingen av ingredienser som inneholder den balanserer prosessen med naturlig peeling av huden på en effektiv, men samtidig veldig delikat måte. Det er et lysende produkt som dypt hydrerer og effekten vedvarer gjennom natten, noe som gir huden en behagelig følelse av mykhet. 50 ml-pakken koster 50, 30 euro.

TURNAROUND CONCENTRATE RADIANCE RENEWER
Det er et Clinique- serum med en meget teknologisk formel, som gjennom peeling stimulerer cellefornyelsen og modningsprosessen, noe som gjør huden mer strålende og strålende med en gang. Den virker eksfolierende overhuden, og takket være de antioksidantbestanddelene den inneholder, beskytter huden sikrer et dypt velvære og en kontinuerlig fuktighet.

Det er også effektivt for å minimere overfladiske ujevnheter i huden og glatte utseendet på rynker og porer. Den har en flytende konsistens og blir raskt absorbert. Clinique anbefaler å bruke det to ganger om dagen. Prisen på 30 ml-pakken er 55, 70 euro.

Clinique eksfolierende krem og serum er egnet for alle hudtyper, bevist mot allergier og 100% duftfrie. Det er mulig å kjøpe Turnaround utstrålingsfuktighet over natten og Turnaround konsentrert utstråling fornyer hos alle Clinique- forhandlerens parfymerier.

Kategori: