Fine silker, chiffon og elegant kniplingbroderier utsmykker brudekjolene Enzo Miccio 2023-2024. Den nye kolleksjonen feirer en romantisk og moderne kvinne på samme tid, av denne grunn er de hovedpersonene tradisjonelle former opplivet av 3D-applikasjoner, prangende skulderputer og glitrende juvelinnsatser .

Men la oss sammen oppdage alle nyhetene i brudekjole- linjen Enzo Miccio 2023-2024.

BRUKSKJOLER ENZO MICCIO 2023-2024

Den nye Enzo Miccio- kolleksjonen med brudekjoler 2023-2024 heter sentralt, en linje der tradisjonell brudesmote møter Haute Couture. Brudlinjen feirer en elegant, men også moderne og kosmopolitisk kvinne, full av romantiske kreasjoner, men med veldig spesielle detaljer.

Stoffene valgt av designeren er mikado, organza og chiffon, kombinert med lisser, lys broderi og mer prangende juvelinnsatser. Fokuser på kroppen, livlig av uventede applikasjoner og detaljer. Mens vi blant de viktigste fargene på linjen finner vi den klassiske hvite, berøringen av nakenbeige og lyserosa .

BRIDAL-PASSER UTEN SKOLER

Flotte hovedpersoner i bryllupskolleksjonen Enzo Miccio 2023-2024 er de stroppløse modellene uten ermer og skulderputer som lar skuldrene være avdekket . Trapesformede brudekjoler har en romantisk kjærestehalsring som er dekket med dyrebare krystaller og lette punkter, kombinert med karakteristiske kapper som faller over armene.

Silke ruffles og volants gir en 50-talls berøring til de brede brudekjolene med plissert skjørt, mens havfrue brudekjolen har hale og skulptureltog på flere nivåer i en delikat optisk hvit .

ENKELLE BRUKSKJOLER

Leter du etter en mer essensiell skapelse? I Enzo Miccio-kolleksjonen 2023-2024 pryder brudekjoler delikate fliser av tyll prydende brudekjoler i boho chic- stil med en ikke så sjenerøs V-utringning . Juveler eller silke belter understreker midjen, broderi og folder som gir bevegelse til brudekjoler i empire-stil med tynne stropper.

Forelske deg i en mer klassisk stil? Her kommer prinsessens brudekjole med strukturerte korte ermer og et bredt flonete skjørt, et livlig 90-talls stil.

BRUKSKJOLER MED ARBEIDE SKULDERE

Den prangende dekorasjonene er veldig populære i de nye kolleksjonene, som vist av linjen til Marchesa brudekjoler. For de som har en forkjærlighet for mer spesielle modeller, dedikerer Enzo Miccio sine kreasjoner inspirert av Haute Coutures verden, med dens utskeielser og de ukonvensjonelle former. Bustierne i kolonnens brudekjoler er dekket med krystaller som også glir på de brede stroppene fra 80-tallet, dekket med et regn av fjær og frynser .

Mer delikat i stilen er versjonene med 3D blomsterbroderi langs skuldrene og ermene, fra de fyrste formene med en syltet bustier til modellene med sølvblomsterinnsatser som også glir over hele overflaten på skjørtet.

LANGE ERME Brudeklær

Det er flere kolleksjoner som inkluderer langermede modeller blant nyhetene deres, for eksempel Max Mara brudekjoler. Fra Enzo Miccio er de transparente tyllhylsene dekorert med raffinerte arabesker i blonder, fra lineære til ballongformer som strammes på håndleddene.

Aksenter fra slutten av 1800-tallet for modeller med 3/4 ermer i blonder med vifteaktig silke. Brudekjoler med halster halskjede er veldig sofistikerte, med blomsterblonderbroderier med lange ermer som går opp for å omgi décolletéen og nakken.

MERKEN ENZO MICCIO

Enzo Miccio ble født i Napoli og ble uteksaminert fra European Institute of Design i Milano, og begynte sin karriere i moteverdenen ved å organisere moteshow, events og fotoshoots for forskjellige aviser. Sammen med det konsoliderte personalet designer og realiserer det, i Italia og i utlandet, spesielle begivenheter og luksusbryllup. Hver begivenhet er preget av unikhet og foredling, med et særegent teatralt preg. Til dags dato har en av de mest kjente bryllupsplanleggerne i Italia, Enzo Miccio, en TV-personlighet og også en forfatter, konsolidert sitt merke gjennom en rekke linjer han har signert, fra den eksklusive samlingen av brudekjoler og sko, til smykkekolleksjonen “Butterfly”. designet for bruden, fra linjen med cadeaux de mariage til en interiørlinje som spenner fra edelt Murano-glass til en samling av små og raffinerte polstrede gjenstander.

HVORDAN KJØPE PÅ ENOSO MICCIO-SAMLING

Enzo Miccio 2023-2024 brudekjolekolleksjon er tilgjengelig i de beste atelierene i Italia. I butikkens lokalavdeling på den offisielle nettsiden enzomiccio.com kan du finne forhandleren nærmest deg, hvor du kan bestille en avtale og se etter den perfekte kjolen til dagen for ja!

Superdekorert brudekjole eller minimal modell viktigere? Gi oss beskjed i kommentarene som er den vakreste Enzo Miccio brudekjole ifølge deg!

Kategori: