Etter suksessen med den første duften, lanserte det amerikanske merket Tommy Hilfiger den andre kvinnenes parfyme : Hilfiger Woman Pear Blossom .

Den splitter nye Eau de Parfum Hilfiger Woman Pear Blossom ble laget eksklusivt for Douglas parfymerier og er til salgs i et begrenset opplag.

"Jeg ønsket å lage en duft som ville gi Hilfiger-kvinnen en følelse av varme og krydder, " sier Tommy Hilfiger . "Denne nye parfymen har noe av en innbydende og uventet på samme tid: den representerer tanken og den frie ånden som kjennetegner Hilfiger-kvinnen som gir den den ubestridelige magnetismen som gjør den alltid fascinerende."

Den splitter nye Hilfiger Woman Pear Blossom-duften er en del av den fruktige blomsterfamilien, og den eksklusive blandingen av pære og kanel utstråler en varm og deilig aroma.

I detalj er hovedingrediensene i den nye Hilfiger Pear Blossom-parfymen : pæreblomster, neroli og bringebær til toppnotene; sandeltre og sedertre til hjertet og tonka bønne, davana, kanel og hvit krem ​​til basenotene.

Emballasjen til den nye Tommy Hilfiger Woman Pear Blossom- parfymen minner om dens friskhet og hvithet; designen av flasken er minimal og klassisk, pyntet med en enorm marineblå og pæregrønn groskornbue i henhold til parfymens undertoner.

Den nye duften Hilfiger Woman Pear Blossom er kun i salg i Douglas parfymerier til anbefalt pris på 30, 00 euro i 30 ml-versjonen.

Ikke gå glipp av kampanjen for parfymelansering, i hele måneden av april 2023-2024 med kjøp av dufter for menn og kvinner (Hilfiger Woman, Hilfiger Woman Peach Blossom, Hilfiger Woman Pearl Blossom og Hilfiger Man) og et minimumskjøp på 45, 00 Euro vil du motta etter ditt valg en praktisk sportsveske til fritid eller en elegant kvinnelig shopper, begge signert av designeren.

Ikke en dårlig kampanje, ikke sant? ????

Kategori: