Matelassé blandes med juvelinnsatser : Miu Miu høst vinter 2023-2024 kolleksjon av vesker avslører sjarm og femininitet, eleganse og letthet for kvinner som alltid ser etter det rette tilbehøret . Skulderremmer, clutcher og vesker har dyner som skisserer den ugjennomsiktige nappaen . Mens krokodille- og malingsutskrifter pynter clutch- og minimodeller .

Vil du la deg bli erobret av Miu Miu 2023-2024 posene? Vi presenterer de nyankomne du ikke kan klare deg uten!

HÅNDVESKER

Strenge og formelle linjer og en desidert vintage look inspirerer de nye Miu Miu vinter 2023-2024 posene til å ta med for hånd . De firkantede forslagene i nappa og madras kan skilte med sammenlåsende metallspenner og avtakbare skulderstropper i samme farge, for en praktisk design.

Blant nyhetene finner vi matelassé-posene, som den grønne toppen med gyldne elementer. Mens de som vil imponere med en glitrende kreasjon ikke vil kunne motstå den lyseblå minisposen med flerfarget juvelespenne .

SKULDERPOSE

Fortsatt matelassé på Miu Miu høst 2023-2024-vesker for å bære på skulderen: det vatterte skuddet pryder modellene med snap-nedleggelse som er typisk for den gamle tiden. Vi finner også smykkekreasjoner, som paljettvesken og gullinnsatser, og forslag i blankt skinn med krokodilletrykk og hvite krystaller langs kantene!

Hvis du liker sterke farger, vil du elske den røde Miu Miu-vesken med kjede-skulderstropp og Swarovski-knapp ! Det er ingen mangel på forslag med mer delikate og romantiske farger, som rosa og fuchsia, og mini nappa- bøtter med hevet søm !

SKULDERPOSE

Sjarmen til skulderremmen vinner også Miu Miu-vesker høsten vinter 2023-2024! Vi finner mange modeller i kolleksjonen, fra klassiske og lineære forslag fra minimal design til vestlig stil, med bølgete kanter og stender langs kantene!

Ikke bare vesken med klaff, i linjen finner vi også vertikale skuldervesker for smarttelefoner, halvstive bøtter med kontrastprofiler og den firkantede svarte matelassévesken med juvelkjede!

SHOPPING VESKE

Uunngåelige Miu Miu handleposer med firkantede former og stor kapasitet. I samlingen finner vi gjenkjennelige og ikoniske forslag til jacquard og matelassé skinn ! Hele logoen, avtakbare skulderstropper polstrede håndtak og gulldetaljer preger Miu Miu-vesker 2023-2024-linjen!

CLUTCH AND POCHETTE

I metalliske nappa og med juvelerte elementer: de nye Miu Miu clutchveskene har lineære former og detaljer som fortryller og erobrer! Blant forslagene noterer vi raffinerte matelassé- vesker - sett blant Armani-vesker - med skuldervesker og krystaller, men også små kreasjoner med lyse spenner og Miu Miu vinter 2023-2024-vesker med en langstrakt linje.

Ikke gå glipp av de ultra flate modellene med all logo, skinninnsats og utvendig glidelås med jevne dusker . I tillegg, blant Miu Miu- clutcher, finner vi også mini-vesker med mansjetter og glitter på klaffen!

Ryggsekker og svakheter

For en mer uformell vri foreslår vi at Miu Miu- ryggsekkene har en enkel design, med en jevn klaff og vattert kropp, som kan bæres for hånd eller med avtakbare skulderstropper . Miu Miu babybærer har den klassiske halvmåneformen - også sett blant Louboutin-posene! - eller den mest moderne avrundede linjen med en tynn og minimal lærrem !

HVORDAN KJØP MIU MIU VESKER

Den nye kolleksjonen av Miu Miu høstvinter 2023-2024-vesker er tilgjengelig i italienske merkevarebutikker. Vi minner om at Miu Miu-produkter også kan kjøpes på den offisielle nettbutikken www.miumiu.com. Her finner du også klær, solbriller, briller, lommebøker, smykker, sandaler og sko. I sesongskift er det også mulig å dra nytte av balansene som lar deg kjøpe rabatterte Miu Miu-vesker til fordelaktige priser, nærmest utsalgspriser.

Hva synes du om den nye Miu Miu høsten vinter 2023-2024-kolleksjonen? Hvilke modeller liker du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Gucci-posekatalogen høsten vinter 2023-2024.
  • Dior vesker, hele 2023-2024-kolleksjonen!
  • De nye Louis Vuitton-posene til vinteren 2023-2024.

Kategori: