Et av de mest verdsatte italienske motehusene i verden lanserte i år en helt ny parfyme som er bestemt til å bli et must-have, er Signorina av Salvatore Ferragamo, den romantiske, unge og sensuelle feminine duften som foruten å bli foreslått på den italienske scenen er landet utenlands, med lanseringen i Tokyo og et stort tilhørende arrangement.

Vitnesbyrd om Campania-duften av Signorina di Ferragamo var den fantastiske supermodellen, også italiensk skjønnhet beundret over hele verden, Bianca Balti, som går for å reklamere for en unik parfyme med livlige og rampete toner samtidig.

Parfymen Signorina av Salvatore Ferragamo har en blanding av fruktige essenser som er kombinert med melk, ris og sandeltre. Spesielt i hodet ser vi grapefruktmasse og litchi; i hjertet damp av ris og essensen av rose; mens for fondet en intens blanding av melkemousse og Cashmeran boise.

Presentasjonsfesten i Tokyo så toppen av de orientalske kjendisene parade på den røde løperen og ble akkompagnert av et spesielt rom, "Signorina Experience Room", brukt som et fotografisk sett med scenen til duftplassen, der alle de kunne føle seg som modeller for en dag.

Alle gjestene var i Salvatore Ferragamos antrekk og kvelden åpnet med en stor gallamiddag. Du finner parfymen Signorina Ferragamo i 3 størrelser, fra 30, 50 og 100 ml til prisen 44, 62 og 86 euro, fra februar 2023-2024 .

Kategori: