FARGE- OG STRIPET BOKSER

I boksen Intimissimi herre er de mørke fargene tildelt for den kalde årstiden, og begynner med svarte og forskjellige nyanser av blått. Supima bomullsbokser, en fiber av veldig høy kvalitet, motstandsdyktig mot vask samt myk og pustende, tilbys med et dekket elastisk bånd, i klassiske korte former på låret. De er også tilgjengelige i hvitt og grått i lyse eller mørke nyanser.

Men de som leter etter en ensfarget modell med et ekstra gir, vil i Intimissimi vinter 2023-2024 herrekolleksjon også originale bokserparigamba i elastisk bomull i en sportsligere stil med logodet elastiske båndet i livet og fargede profiler i kontrast til grunnfargen. Elskere av det deiligste stripete tilbehøret? De mest livlige boksene i tofarger eller fargeblokker ankommer med logoen uthevet: blå, rød og grå er flaggskipfargene for disse modellene.

BOKSER MED FANTASIER OG TEGNINGER

Polka prikker, med dyre- eller sirkustema-grafikk? De mest ironiske modellene fra Intimissimi-bokserlinjen blinker til et bekymringsløst og ungdommelig humør, perfekt også som lekne gaveideer . I herrenes høst 2023-2024-linje går vi faktisk fra modellene med mat- og drikke-temamønstre kombinert med logoen uthevet på midjen på en burgunderbase, en av sesongens mest trendy farger, til de klassiske svarte modellene med mer diskret dekorasjon.

Originale boksere med trykk av hodeskaller og bevinget rock-glam- stil, mens motekjærere vil elske versjonene med små skodesign. Den mest fargerike? De med sirkus- eller biljardtema -grafikk ! Mens de med hestesko også vil være lekne heldige sjarm !

SLIP

Intimissimi-linjen med herreundertøy spenner også fra mer tradisjonelle solide modeller og nyheter med lyse og fargerike mikroutskrifter . Intimissimi herre vinter 2023-2024-kolleksjonen er beriket med klassisk stil mikrofiber- og stretch-bomullsmodeller, avvist i meget suksessrike farger i vinter, fra svart kirsebær til lys og mørkegrå melange.

Briefs med logo og kontrastprofiler er dedikert til elskere av sportsmodeller . Men de mest eksentriske er de med mikrotrykk, fra marineblå prikker til stripete fargeblokkmønstre, fra bamser til de med rever, elefanter og smågriser!

PYJAMAS

Ensfarget i varm bomull eller trykt trøye ? I modal med et mer klassisk snitt eller med lange bukser med sporty stemning? Intimissimi-serien med pyjamas for menn tilbyr livlige koordinater, og begynner med pyjamas for menn med brede og elastiske justerbare bukser i midjen med et skotsk mønster, et av de mest populære motivene i de nye kolleksjonene. Det er også den stripete Mercerized Supima Cotton-pyjamas og de mer elegante, innfargede versjonene, ideelle å gi til pappa eller bestefar!


De fås med en V-hals t-skjorte eller med en rund halsringning, med knapper eller uten. De åpne pyjamasene med modale lerretsknapper blir avvist, spesielt i mørke farger som marineblå, en klassiker av herremote. Endelig den mest raffinerte er de trykte silkemodellene, også med elegante mikro polka dot-utskrifter.

KLÆR

Intimissimi line t-skjorter for menn er preget av former med en vanlig passform eller stretch, mer tettsittende, både slette og med utskrifter som undertøy. De som leter etter et grunnleggende produkt å bruke ved forskjellige anledninger, er dedikert Supima bomulls crewneck-gensere i de mest klassiske nyanser av svart, blått, grått og hvitt i forskjellige nyanser. T-skjortene med bredere passform har motiv med sko, hestesko og små øyenstikkere, til og med på en mer intens burgunderfarge.

I Intimissimi-linjen med herrebukser går du fra pyjamasbuksenes blussede former til de stramme tinoene fra merinoull . Sportsbuksene er laget av modal kashmir, og har et behagelig elastisk linning og sidelommer . Mer elegant silke- og modalversjoner med justerbar midje og snøring, mens de mer aggressive modellene har et kontrasterende sidebånd med grunnfarge og mansjetter dekorert i bunnen.

HVOR Å KJENTE UTVENTET

Intimissimi herrekolleksjon høst vinter 2023-2024 er tilgjengelig på nettbutikken www.intimissimi.com så vel som i alle merkets singelmerkebutikker. Du kan også finne Intimissimi kvinnekolleksjon og brudesnor.

Ensfargede truser eller boksershorts med ironiske utskrifter? Gi oss beskjed i kommentarene som er det perfekte Intimissimi herreklæret for deg!

Kategori: