Leter du etter en god deodorant som endelig kan få deg til å glemme svetteproblemet? I dag presenterer vi en gjennomgang av to Somatoline Cosmetics-deodoranter som har overrasket oss for deres effektivitet.

Med ankomsten av sommeren ønsker vi alle å gå utendørs for å nyte de solfylte dagene, men vi må også takle "svetteproblemet" som kan forårsake stort ubehag.

Deodoranten er den ideelle allierte, men når du har sensitiv, lett irritabel hud eller hyper svette, er det ikke lett å finne det rette produktet for våre behov.

For å møte disse problemene, uten å glemme viktigheten av hudens helse, presenterer Somatoline Cosmetic en rik rekke deodoranter.

Først av alt er det Deodorants for Sensitive Skin, klassisk og unisex-formulering (i spray, steam and roll on format) og nyheten 2023-2024, Sensitive Skin Deodorant for Men, med en mer maskulin duft designet spesielt for menn.



Somatoline Cosmetics sensitive deodoranter virker takket være den synergistiske virkningen av antiperspiranter - bakteriostatiske midler med E-vitamin som motvirker bakterier, som forårsaker dårlig lukt, noe som fører til svette regulering, uten å glemme beskyttelse og hudbalanse takket være tilsetning av beroligende og mykgjørende stoffer. De er effektive opptil 48 timer.

Utvalget av Somatoline Cosmetic deodorants kompletteres med linjen med hypersudineringsdeodoranter, designet for overdreven svette og linjen med deodorants for intolerant hud, for de som må takle enda mer følsomme hud og utsatt for hudproblemer.

Som alle de kjente merkets produkter er deodoranter av tomatolje designet for å minimere risikoen for mulige allergier og er fri for alkohol, konserveringsmidler og fargestoffer.


Vi har testet spray- sensitive og roll-on deodoranter for sensitiv hud, og vi har verifisert ekstrem gyldighet av disse produktene. Påført om morgenen lar de deg glemme problemet med å svette, selv drive med sport og bevegelse, i henhold til testene våre.

Forskjellen mellom disse deodorantene og andre på markedet ligger sannsynligvis i deres evne til å regulere svette. De dekker ikke den dårlige lukten, men forhindrer at den opprettes uten å blokkere svette.

Duften deres er veldig delikat, den oppfattes knapt. Når de er påført gir de en følelse av friskhet (spesielt deodoranten i sprayformat). Det oppleves ikke ubehag i huden, selv om det påføres etter depilering. Og bare vi kvinner kan forstå hva dette betyr!

Derfor føler vi at vi kan anbefale disse produktene til alle, og spesielt til de som har veldig sensitiv hud og svette som ofte skaper ubehag. Med Somatoline Cosmetics deodoranter er problemene løst!

De har en pris som varierer fra 7 til 11 euro, avhengig av format. Du kan kjøpe dem på apotek og apotek. Med vår gjennomgang promoterer vi dem med flygende farger! Hvis du prøver dem, venter vi på å høre dine meninger!

PRODUKTBLAD
navn Deodoranter for sensitiv hud
merkevare Somatoline Cosmetic
pris 7 - 11 euro basert på formatet
GENEREL VURDERING
fordeler regulere svette, langvarig effekt, ideell for sensitiv hud
ulemper ingen
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 10
pris 8
Kvalitet / pris 9
effektivitet 10
emballasje 9
Generell vurdering 9

Kategori: