Komplette ansiktsbehandlinger for alle hudtyper : dette er dieos innovative hudpleie i palmelinjen !

Etter det nye fundamentet og den høye dekningskonkealeren, presenterer diego dalla palma en serie ansiktsprodukter, som bruker de nyeste bioteknologiene for å lage målrettede og effektive behandlinger, med ingredienser som respekterer huden vår, så uten parabener, parafin, mineraloljer, glykol propylen eller triklosan .

ANSIKTSBEHANDLINGER

Innovasjonene som er foreslått av det Milanese merket er delt inn i seks forskjellige linjer, dedikert til hver fase av hudpleie, for å motvirke ufullkommenhetene med spesifikke behandlinger for hver type problem: Rensing, anti-aldring, hydrering, regenerering, perfeksjon og styrking.

La oss se alle behandlingene i detalj!

ØYeblikkelig BEAUTY DIEGO DALLA PALMA

Mål: å skjule rynker på et øyeblikk . Kosmetikkfirmaet har opprettet denne linjen for å minimere ufullkommenheter, korrigere mikro-rynker og forstørrede porer takket være den høye konsentrasjonen av hyaluronsyre som dypt hydratiserer og garanterer en daglig antialderbehandling . De rynkefjernende tannkjøttet kamuflerer defekter på noen få sekunder, og i dybden fyller de gradvis mikro-rynkene, mens den korrigerende optiske utjevningen er med på å gjøre huden mer jevn, flekkene mindre synlige og jevner rynkene våre.

- Viskelær sletter 15 ml rynker (koster € 29, 90);

- 30 ml korrigerende optisk utjevning (€ 29, 90)

Vi kan bruke disse produktene alene for å jevne ut hudfargen og gjøre huden vår glattere ; i stedet, hvis de brukes før sminke, vil de bidra til å øke styrken på vår sminkebase.

GLYKOLISK KRAFT DIEGO FRA PALMA

Glykolsyre er den ubestridte hovedpersonen i denne linjen av ansiktsbehandlinger designet for å imøtekomme de spesielle behovene til kjedelig eller inhomogen hud . Glycolic Power er en aktivator for epidermal regenerering, det vil si at den eliminerer det overfladiske laget av døde celler for å la huden fornye seg dag etter dag, og garanterer i alle fall en fuktighetsgivende og omstrukturerende handling.

Det første Glycolic Power-produktet er den 10% eksfolierende lotion med glykolsyre, en fornyende kremer for huden vår, noe som gjør hudfargen vår mer ren, lysende og homogen . Den regenererende kremen derimot reduserer synligheten av rynker og ufullkommenheter .

- Eksfolierende lotion med 10% glykolsyre 200 ml (€ 29, 90)

- Regenererende krem ​​med glykolsyre 10% 50 ml (pris 39, 90 Euro)

Vi anbefaler å bruke denne behandlingen under sesongmessige forandringer, når huden vår påvirkes av klimaendringer og temperaturendringer, eller generelt når huden er utsatt for særlig stress .

BOOSTERENE DIEGO DALLA PALMA

Noen få dråper av disse behandlingene er tilstrekkelige til å balansere de naturlige hudprosessene . Boosters-produktene inneholder astaxanthin, en antioksidant som hjelper med å regenerere huden, og C-vitamin, kjent for sine jevnende egenskaper og lysende virkning .

Konsentrert astaxanthin oljeserum fremmer regenerering av stresset hud og gir mykhet og fuktighet takket være strukturen laget av 100% naturlige oljer. Hvis vi i stedet trenger et produkt som utfører en antiflekkvirkning, er her det intensive vitamin C-serumet, som stimulerer produksjonen av kollagen og bekjemper brune flekker og misfarging av hud av forskjellig opprinnelse (fra kviser, aldersflekker eller postinflammatorisk).

- Astaxanthin-konsentrert serumolje 30 ml (€ 34, 90)

- Intensivt serum med C-vitamin 30 ml (€ 29, 90)

VÆR REN DIEGO FRA PALMA

Hvert skjønnhetsritual begynner med en grundig renselse . I følge det Milanese merket hjelper Be Pure-linjen oss med å rense huden vår grundig: Cell Detoxium eliminerer overflatetoksiner ved å la huden puste, mens det revolusjonerende 3D Instant-løftesystemet toner og fester ansiktshuden.

- Avgiftende rensemelk 250 ml (€ 19, 90)

- 250 ml glattende serumtonic (€ 19, 90)

To produkter for å frigjøre skinnet fra urenheter, i bare to trinn : etter å ha påført den avgiftende rensemelken, som fjerner sminke og eventuelle rester, er vi klare for utjevning av serumtonic, en delikat tonic som ikke brenner øynene, fra løfte og balansere tiltak .

TIDKONTROLL DIEGO FRA PALMA

Ja, kanskje vi kan stoppe tiden (eller i det minste dens effekter på huden vår).

Time Control er en linje designet for behovene til de mest modne skinnene . Nå vet vi at utseendet til rynker skyldes den gradvise degenerasjonen av kollagenstrukturene som støtter huden. For å takle dette problemet, bruker produktene designet av diego dalla palma Total Collagen Care Complex, en avansert teknologi som kan gripe inn i produksjonen av kollagen som stimulerer det.

Med den døgnåpne anti-aldringskremen fastholder og nærer vi huden vår, motvirker slapp hud og tap av tone; mens det intensive anti-age- serumet gjenoppretter vital energi til hudfargen med en ultra-regenererende og antioksidantvirkning . Endelig øyeområdet som hjelper oss med å jevne rynker og gi oss en følelse av elastisitet og kompakthet.

- Anti-aldring krem ​​24 timer 50 ml (€ 39, 90)

- Intensivt anti-age-serum 30 ml (€ 39, 90)

- Anti-age krem ​​øye kontur diego dalla palma 15 ml (€ 32, 90)

HYDRATION PASSION DIEGO FRA PALMA

Endelig hydrering : nøkkelen til å opprettholde velvære for huden i alle aldre.

Diego-behandlingene fra håndflaten Hydration Passion er basert på Hydra-gen-komplekset, et basseng med aktive ingredienser som er i stand til å samhandle med genene som er ansvarlige for hydrering. Linjen består av en 24-timers fuktighetsgivende krem, som motvirker hudens vanntap og beskytter den mot ytre stoffer, og en øye gel og mørke sirkler, veldig frisk og lett å påføre i øyeområdet takket være rullen på metallkule .

- Fuktighetsgivende krem ​​24 timer 50 ml (€ 29, 90)

- Anti gel poser og mørke sirkler 15 ml (€ 29, 90)

HVOR Å KJØP

Hvor kan jeg kjøpe disse nyhetene? Hvis du er nysgjerrig på å prøve de nye produktene fra Skincare diego dalla palma-serien, finner du dem i butikkene til merket, i de beste italienske parfymerier som selger merkevaren eller på den offisielle hjemmesiden fra palmetreet.

Hvis du vil oppdage de andre nyhetene i merkevaren, er her diego-kolleksjonen fra palm våren sommeren 2023-2024-kolleksjonen og gjennomgangen av sminkeproduktene til sommeren.

Hva synes du om de nye hudpleieproduktene fraegalallama? Hva er behandlingen som fascinerer deg mest?