I den nye og etterlengtede Pandora-kolleksjonen til julebord er det mange originale og deilige gaveideer til venner og kjære! For å karakterisere forslaget dedikert til høytiden er dekorasjoner av stjerner, englevinger, klassiske julesymboler og raffinerte detaljer.

Fra Disney-sjarm til de med julenissen, fra ringer til øreringer, armbånd og halskjeder, la oss ta en titt i detalj på Pandora Christmas 2023-2024 smykker!

CHARMS

Man kan ikke helt sikkert snakke om Pandoras julenyheter uten å nevne de vakre temasjarmene. De nye Pandora- julesjarmaene i form av et pepperkakehus har knallrøde, hvite og kristtorngrønne emaljerte dekorasjoner påført for hånd.

Fortryllende gavepakker med julenissgravering "All I want for Christmas is <3", mens Carosello julesjarmer bærer uttrykket "Love Peace Believe". Snømannen fra Pandora Christmas 2023-2024-katalogen i 925 Sterling Silver med hette er herlig, som "basse-taille" -teknikken ble brukt til å lage et bas-relieffmotiv.

PANDORA JULESNY

For de med en forkjærlighet for Disney-figurer, tilbyr Pandora Pandora Rose- sjarm, den 14K rosa gullbelagte metall -sledeformet legering med Mikke Mus og Minnie, samt Winnie The Pooh og Stitch- inspirerte modeller.

Mange nyheter er viet de lidenskapelige vennene til klassikeren Disney Frozen, fra de i form av den mytiske Nokk-vannhesten med blå krystaller til anhengsversjonene i form av snømannen Olaf, til de hengende sjarmene med Anna og graveren "Fearless by nature" Fryktløs av natur), eller med Elsa og Nokk.

PENDANT CHARM

Ser du etter spesielle anheng for Pandora armbånd og halskjeder? De mest karakteristiske modellene med juletema ankommer, for eksempel anhenget i form av en kjærlighetsengel, håndferdig og dekorert med kubikkzirkonier . Fortryllende er de i Pandora Shine, den 18K gullbelagte metalllegeringen, med en englefigur og et stjerneskudd, men linjen inkluderer også sjarm i blått med stjernedekorasjoner og et vakkert julenisseverksted, med en bjørn, en rein og mange gaver!

Ikke gå glipp av Pandora-julesmykkekatalogen det anhenget med begrenset opplag dedikert til det nye året, 2023-2024, med en hjerteformet ramme og antallet i elegante karakterer, alt pyntet med kubiske zirkoniumstein, inngravert med "Lykke, helse, Kjærlighet ”(lykke, helse, kjærlighet). Et godt ønske for det nye året!

RINGER

Englevinger, stjerner og blå steiner dekorerer også Pandora julen 2023-2024-ringene. Sølvbåndringene har trestjerners dekorasjon i trilogistil, mens for de mer romantiske kommer forlovelsesringer i kabalstil med høye steiner. zirconia og sentrale hjertedetaljer.

De mest sofistikerte er imidlertid de åpne ringene med to firkantede kubikkzirkonia-steiner i hver ende, 14K rosa gullbelagt, og de mer spesifikke designmodellene med en firkantet kubisk zirkoniumstein og to dråpeformede kubiske zirkoniumstein.

øredobber

Romantiske, raffinerte og hyper feminine, øreringene til julekolleksjonen Pandora 2023-2024 er designet både for å være elegante gaveideer og å bæres med det vakreste festutseendet. I linjen med lobete øreringer, skiller modellene ut i form av håndferdige englevinger og dekorert med gjennomsiktige steiner.

Små og ton tonede hjerteformede øreringer og runde med blå steiner som minner om måneskinn. For de med en forkjærlighet for dinglende øreringer, er modellene med stjerneformede detaljer dedikert, men det er også bøyleøreringer beriket med glitrende detaljer i kubiske zirkoner.

HALSBÅND

Halskjeder med elegante anheng markerer forskjellige kolleksjoner, for eksempel den nye Stroili-smykkelinjen. Nærbilde i Pandora Christmas 2023-2024 lookbook om modeller med originale sjarm, starter med sølvkjede med et hjerteformet anheng med englevinger. Inspirert av bildet av vergeengelen er den dekorert med kubiske zirkoniumssteiner og er perfekt som en gave til en person som ligger hans hjerte veldig nær.

For de mest elegante anledninger kommer den geometriske collieren i sølv med flere dråpeformede anheng. Til slutt er de som elsker en mer uformell stil dedikerte halskjeder med et rundt anheng med en liten stjerne inni.

ARMBÅND

Hvordan kan du ikke elske det klassiske Pandora-armbåndet? Til jul foreslår merket sine stive åpne armbånd med ender dekorert med stjernemotiver for å matche linjens mange sjarm.

Stjernene, et motiv som også er omtalt i Swarovski-smykkekolleksjonen, vender tilbake for å dekorere de sølv- slange myke strikkede armbåndene fra Pandora Christmas 2023-2024-katalogen inspirert av nattehimmelen. Endelig har de mest elegante modellene av Pandora-julekolleksjonen formen som tennisarmbånd, men blir punktert av knall dypt blå edelstener.

HVORDAN KJØP PANDORA OG OPPBEVAR ONLINE

Pandora 2023-2024-julekolleksjonen er allerede tilgjengelig på merkevaren www.pandora.net og i alle merkets butikker . Pandora nettbutikk er veldig praktisk å handle via nettet og motta den valgte gavepakken hjemme. Ved å kjøpe gjennom e-butikken utgjør fraktkostnadene 6 euro, men er gratis for alle bestillinger over 75 euro. Leveringstidene er 3 - 5 dager, men du kan også be om ekspressforsendelse som lar deg motta pakken dagen etter bestillingen.

Juletema anheng eller klassiske og elegante smykker? Hva er Pandora-nyheten for de vakreste høytider etter din mening? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ALLE ANDRE SAMLINGER:

  • Pandora smykkekolleksjon høsten vinter 2023-2024.
  • De originale adventskalendrene i 2023-2024: smykker, lys og DIY!
  • Harrods julepynt 2023-2024-katalog.

Kategori: