Impalpable teksturer, strålende finish og en omsluttende aroma av honning. Vi presenterer en forhåndsvisning av kolleksjonen Urban Decay Naked Honey!

OPPTAKSKOLLEKSJON NAKT HONEY URBAN DECAY

Elsket over hele verden, er honning en mat verdsatt siden det gamle Egypt. Bare honning, med alle dens nyanser og dyder, er den ubestridte hovedpersonen i den nye makeup-kolleksjonen Urban Decay Naked Honey som inkluderer produkter for øyne, lepper og kropp.

Det kromatiske sortimentet, i fargenyanser av gull og brunt med en matt og skinnende finish, er designet for å gi lysstyrke til huden. De lyse formlene er beriket med søte og deilige essenser, som blandes med en strålende finish for en strålende hudfarge. Produktene er lukket i pakker i gullskygger som det vil være umulig å motstå! La oss sammen oppdage alle produktene fra Make-up-kolleksjonen Naked Honey Urban Decay!

PALETTE ØYNE NAKED HONEY (PRIS 42 £)

Et høydepunkt i samlingen, Naked Honey Urban Decay-paletten, vil gi deg elskere av intenst og strålende utseende med 12 øyenskygger i nyanser av gull, bronse og brunt med matt og skinnende finish . Den metalliske og deilige pakken minner om en honningstrøm, i perfekt linje med temaet for hele kolleksjonen!

NAKED honning voluminerende flette (pris 15 £)

For lepper i sentrum for oppmerksomheten har Urban Decay designet en voluminerende leppeglans med en ekstremt lysende finish og en tekstur som lover å være behagelig på leppene. Den veganske formelen er beriket med koffein og jojoba- og solsikkeoljer, for å gi en plump og frisk effekt. Den nye leppeplumperen er tilgjengelig i tre farger, Honey, Cherry og Heat, som henholdsvis husker, for pakker og nyanser, de dominerende fargene på Naked Cherry Urban Decay-paletten og fargene fra makeup-kolleksjonen Urban Decay Naked Heat!

De tre nyansene av Urban Decay Naked Honey plumping lip gloss er:

  • Honning, skimrende gull med en svak honningduft;

  • Kirsebær, fersken-skimmer kirsebærduftende rosa;

  • Varm, skim bronse med en krydret kanelaroma.

Pulver til kroppsnær honning (pris 22 £)

Urban Decays Scented Sparkling Body Powder er et parfymerte kroppspulver, perfekt for å gi glans til skuldre, décolleté og ben. Den veganske formelen er beriket med ultrafin metallisk base glitter kombinert med omsluttende dufter, for en strålende og deilig duftende hud. Urban Decay-eksperter anbefaler å bruke pulveret på egen hånd med en børste eller blande det med oljer og kroppslotioner for å forbedre glansen.

Den er tilgjengelig i tre farger som gjenspeiler fargene på øynene: Naked Honning, Naked Cherry og Naked Heat :

  • Honning, glitrende gull;

  • Kirsebær, glittery bærrosa;

  • Varme, glitrende bronse.

NAKED HONEY BOX (£ 99 PRIS)

For de som vil prøve hele kolleksjonen, har Urban Decay designet et sett med 5 produkter som vil få hjertene til UD-kosmetikkelskere å slå raskere! Saken studeres i alle detaljer: den sekskantede formen minner om samlingens hovedtema, og husker cellene til biene.

Settet inneholder: Naked Honey- øye-paletten, en øye-grunning, leppefylleren, kroppspulveret og fikseringssprayen, alt sammen med den søte lukten av honning. Et perfekt sett for et komplett naturlig og lysende utseende, pakket inn i en søt og deilig aroma .

HVORDAN KJØPE DE NAKED HONEY URBAN DECAY COLLECTION

Den saftige sminkekolleksjonen Urban Decay Naked Honey vil være tilgjengelig i Italia fra 13. september 2023-2024, på det offisielle nettstedet til merket, i de fysiske butikkene og på denne siden av Sephora-nettstedet.

Hva synes du om denne samlingen? Elsker du lukten av honning? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene!

Kategori: