Fra gjennomborede stjerner til fargede steiner : Stroili Oro vår sommer 2023-2024-kolleksjonen viser frem glitrende og trendy smykker ! Bergstilen karakteriserer stålforslagene med et tilfeldig preg. Mens perler og diamanter beriker det mest klassiske og tidløse dyrebare.

Gleder du deg til å skinne i sommer? Så oppdag med oss ​​alle de nyankomne i Stroili Oro 2023-2024- katalogen !

øredobber

Mer dyrebare utseende med de nye Stroili- øreringene ! I kolleksjonen finner vi raffinerte sirkler med rosa gullpyntedekorasjoner og mindre modeller i gult gull med sett turkis . Spesielle bølgete former preger i stedet de runde åpne bronserte øreringene med glitter.

For å skinne på ferie, vis frem anhengene med en firkantet form og etnisk perforerte innlegg ! Hvis du elsker kjeder, kan du velge lange bicolor strikkede øreringer . Det er ingen mangel på mindre forslag: i Stroili Oro sommer 2023-2024-katalogen finner vi drop- lob og leaf silver- diamanter!

HALSBÅND

Lang halskjede eller klassisk choker ? I Stroili Oro smykkekolleksjon våren sommeren 2023-2024 vil du bli bortskjemt med valg! Vi finner doble halskjeder med anheng og bicolor stjerner og hjerter, men også halskjeder med bi- formede pavé anheng .

Det finnes også gylne Stroili- kjeder med krystaller eller riflede plater, og for de som ønsker en mer klassisk stil, foreslår vi hvitgullsjokeren med en sentral briljant.

ARMBÅND

Glitrende håndledd med de nye Stroili- armbåndene ! I katalogen finner vi klassiske modeller i tynn kjede i gult og hvitt gull med stjerne- eller hjerteformede elementer. Vi ser også forslag i bronset messing med glitterinnsatser og kjedeledd, også sett på Brosway-armbånd!

I Stroili Oro-samlingssmykkene 2023-2024 veksler stålarmbåndet med en heldig marihøns-sjarm med glitterarmbånd og emaljerte blomster . For elskere av elegante og tidløse kreasjoner, anbefaler vi Stroili donna di perle armbånd med et tre av liv anheng. Ikke gå glipp av Stroili Oro tennisarmbånd med sirkler!

RINGER

Fargede steiner i forskjellige former preger Stroili Oro stålringer . Mens hvite krystaller pynter veretten med bronsekuler. Åpne hjerter og stjerner, men også blå glitter og blomster pynter de åpne og justerbare sølv- og gullringene .

For de lidenskapelige for de store klassikerne foreslår vi Stroili-ringer i hvitt gull med akvamarin og diamanter, og ringene med strålende svarte overalt, også sett på Pandora-ringer!

HVORDAN KJØP STROILI ORO

Du kan kjøpe Stroili Oro smykkekolleksjon for våren / sommeren 2023-2024 i alle fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet www.stroilioro.com.

Hva synes du om den nye smykkekolleksjonen fra Stroili vår sommer sommer 2023-2024? Hva er den dyrebare bijouxen du vil ha på deg? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: