Den ankom de beste parfymeriene i Sumptuos Infinite Daring Length + Mascara-volum, den nye Estee Lauder-mascaraen som lover dristige øyenvipper i lengde og volum takket være tilstedeværelsen av fibre i formelen. Vi viser deg en forhåndsvisning av resultatet på øyevippene med en dedikert anmeldelse.

FUNKSJONER
Overdådig uendelig vågalengde + volum-mascara
, takket være de tyngdekraftsfibrene som favoriserer forlengelsen av vippene langt utover deres naturlige ender, fungerer den som skaper et definert og magnetiserende øyeutseende med lange, sanselige og utvidede vipper som ikke er i mål.

formulering
Den nye formelen til denne Estee Lauder-mascaraen lover en utrolig forlengende effekt samt grenseløst volum og påvirkning. I følge Estee Lauder er øyevippene fabelaktig synlige, med en rik og intens farge, lange, forførende og uendelig dristige i 10 timer.

Den avanserte formelen til denne spesielle mascaraen er også spenstig, det vil si elastisk, og inneholder en unik blanding av innovative, tilpasningsdyktige, fleksible polymerer kombinert med en ny type ekstra lange svart-karbonfibre som dekker vippene umiddelbart, og former dem og volumerer dem.

Maskaraen, ved tørking, instiller fibrene i vippene der de er avsatt og festet over endene av øyenvippene, noe som gir en ekstraordinær dimensjon.

applicator
Den formede applikatoren fungerer da i harmoni med denne superpresterende formelen. Faktisk har den 12 rader med børstehår, hvorav 11 er av kort lengde, hvis virkning gir vippene øyeblikkelig tykkelse, noe som letter en optimal avsetning av produktet takket være den store avstanden mellom radene.

Etter den første passeringen av mascara, blir den endelige berøringen gitt med den lengste raden med børstehår, kalt utvidet kam, som lar kamme og tilskrive stil, ensartethet og perfekt separasjon til vippene. På denne måten er øyenvippene lette, fluffy, separate, elegant definerte så vel som uendelig lange og sexy.

Tilgjengelig i den rike svarte fargen, Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara Estee Lauder lover ekstrem motstand mot tid, svette og fuktighet. Den danner ikke klumper, flekker ikke, flasser ikke og er også oftalmologisk testet og sikker selv for kontaktlinsebrukere.

GENNEMGANG OG PERSONLIGE MENINGER
Denne maskinen fra Estee Lauder er en ekte åpenbaring for meg . Formelen ser ut til å være ganske flytende, men til tross for dette er effekten på øyenvippene, med en enkelt passering av produktet, voluminerende og forlengende akkurat som, og enda mer, den som gis av ofte mer kake mascara.

Av denne grunn er applikasjonen ganske enkel, og børsten med mange 'små tenner' gre øyevippene godt, en etter en. Videre er størrelsen utmerket for dette formålet, selv for de med små øyne, akkurat som meg.

Slik ser et enkelt pass av denne maskaraen ut på øyevippene mine, som du nå vet er korte og tynne:
Fibrene legger seg godt på vippene uten å veie dem ned, og resultatet er virkelig spektakulært! Jeg la imidlertid merke til at dette er et produkt som er litt vanskelig å stratifisere, spesielt hvis du har tenkt å bruke produktet når det første belegget allerede er tørt.


På dette bildet ser du meg med Sumptuos Infinite Daring Length volummascara Estee Lauder etter treningen min i treningsstudioet. Jeg prøvde den for å teste motstanden og den løste seg ikke opp på noen måte og mistet ikke intensiteten, fargen forble svart og øyevippene var godt bøyde og definert: promotert!

Den nye Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volum-mascara er tilgjengelig hos Estée Lauder-forhandlere til en veiledende pris på 32, 26 euro.

Liker du den Sumptuous Infinite Daring Length + Estee Lauder- mascara med fibre? Gi oss beskjed om dine meninger, og hvis du prøver det! ????

Kategori: