Undertøy og klær fra Intimissimi Uomo Spring Summer 2023-2024-katalogen er dekorert med fine overordnede mønstre . De små og fargerike designene pynter truser og boksere i stretch bomull og lange og korte sokker . Pyjamas, gensere og bukser er laget av myke og luksuriøse stoffer, fra Supima bomull til kashmir .

La oss se sammen alle nyankomne til Intimissimi herrekolleksjon i 2023-2024!

FARGE- OG STRIPET BOKSER

Vanlig og synlig sømmer skiller de mest basale Intimissimi -bokserne til menn . Mens matchende elastiske bånd og kontrastprofiler pynter de tette armene. Lys og mørkegrå og blå er bakgrunnen for bokserne med uformell vri avvist i gult, turkis og lysrør.

I Intimissimi herrelinje, sommeren 2023-2024, finner vi modeller med tynne eller brede, overordnede striper, preget av merkets logo og foreslått i blå nyanser. De nye bokserne er laget av stretch bomull og Supima, et luksuriøst og mykt stoff.

BOKSER MED FANTASIER OG TEGNINGER

Blant Intimissimi- bokserne finner vi modeller pyntet med fine mikrotrykk . Bananer, shamrocks, kroner, blå mustasjer, flerfargede prikker, cocktailglass, tukaner og grønne varebiler er designene som pynter de korte bokserne . De lange modellene er pyntet med mer klassiske strukturer, for eksempel dråper og blader .

I katalogen Intimissimi Uomo våren 2023-2024 ser vi fancy stoff preget av et praktisk øye . Mens bokserne er beriket med linjer og logo for merket, som dekorerer siden eller midten av den belagte eller synlige elastikken .

SLIP

Intimissimi herre truser er strengt med midje og i tettsittende bomull . Blant de mest klassiske modellene er de vanlig fargede underbuksene, med et stoffdekket bånd . To- tone- modellene har kontrastprofiler, synlig elastikk og hel- logo .

De små mønstrene pryder de nye truser, inkludert de grå modellene med tukan- design og svarte og brune bånd med matchende merkeutskrifter. Mens de grønne kløverne kløver preger den trykte bomullen til de høysnittede svarte underbuksene .

PYJAMAS

Pyjamas har en grunnleggende stil og nøytrale farger. Modellene er sammensatt av gensere og lange bukser, laget av bomull og dekorert med fargede striper . Mens kontrasterende mansjetter, ermer og bryllupshals preger Intimissimi - pyjamas for menn i varm bomull .

I Intimissimi Uomo-serien ser vi de elegante pyjamasene i modal lerret med et toneangivende loddstripemønster . Den knapperede jakken foran med et jakkeslag og kontrastprofil er kombinert med bukser med sidelommer og elastisk midje.

KLÆR

I Intimissimi line t-skjorter for menn finner vi praktiske t-skjorter i ensfarget farge. Blant de nye modellene bemerker vi at de korte ermene i nakken i kashmirblanding ble redusert i lyse og mørke nyanser av grått og svart.

Den tartanvekten dekorerer menns Intimissimi- bukse i lerret av vanlig kutt bomull, med lommer foran og snøring i midjen. Lysere marineblå jersey modeller med justerbar midje og polka dot mønster. Mens den ankellengde buksen i ensfarget farge er i modal og silke .

SOCKS

Geometriske design og vertikale striper med en stripet effekt pynter Intimissimi herresokker, laget av fine og motstandsdyktige garn . De lange modellene har engelsk håndledd og er dekorert med fargerike trykk, fra tukaner til firkløver til polka prikker .

Pullmini, bananer og mikroutførelse preger de korte sokkene ved midtkalven. Sokkene er tilgjengelige i klassiske og nøytrale farger: svart, midnatt blå og grå . 100% Laget i Italia, er sokkene laget av bomull, Filo di Scozia, silke, mikrofiber og kashmir.

HVOR Å KJENTE UTVENTET

Du kan kjøpe Intimissimi undertøyskolleksjon for menn våren sommeren 2023-2024 i alle merkets fysiske butikker eller online på www.intimissimi.com.

Hva synes du om den nye Intimissimi herresamlingen våresommer 2023-2024? Hvilket plagg vil du gi til partneren din? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: