Leter du etter det perfekte grunnlaget? Er du nysgjerrig på å vite hvilke du absolutt bør prøve ? Vi hjelper deg ved å presentere deg de 12 mest interessante grunnlagene i 2020 !

BESTE GRUNNSTILLING 2023-2024

Grunnleggende element i enhver selvrespektende sminkerutine, er grunnlaget alliert som må hjelpe oss med å jevne ut hudfarge og dekke mulige feil, for å vise frem et ansikt med en perfekt lokk og glatt og lysende hud .

Hvilken skal jeg velge? For å hjelpe deg med å velge det best egnede grunnlaget, har vi valgt ut de mest interessante utgivelsene av året, og for hver av oss har vi indikert den spesifikke lærtypen, slik at du kan identifisere den mest passende for deg . For hvert fundament finner du: bilder, funksjoner og prisinformasjon. Vi presenterer de 12 beste 2023-2024-stiftelsene fra de mest kjente og kjente kosmetikkmerkene!

1. DIOR FOREVER VÆSKEFONDERING - BLANDET LÆDER

Det nye flytende fundamentet Dior Forever kombinerer kosmetikk og behandling, takket være tilstedeværelsen av hunde- og fiolettekstrakter, beskyttende og fuktighetsgivende. Designet for skinn med blandet trend, har en naturlig matt finish og formelen hjelper til med å minimere porene og uttrykkslinjene. Finnes i 36 nyanser som passer til alle hudtoner, fra de lyseste til de mørkeste ( pris € 46, 90 - kjøp her).

2. FLUID FOUNDATION CLINIQUE Even BEDTER REFRESH - TØRR / NORMAL ELLER BLANDET LÆDER

Det nye væskefundamentet fra Clinique blander kosmetikk og behandling for yngre, mer komprimert og hydrert hud. Egnet for tørr hud, men også normal og med en blandet tendens, har Even Better Refresh en impalpable konsistens, men samtidig i stand til å gi en lang holdbar dekning . Den er rik på fuktighetsgivende aktive ingredienser, og hjelper deg med å forbedre hudfargen og fylden. Finnes i 27 nyanser som passer til alle hudfarger ( pris € 39, 90 - kjøp her).

3. GUERLAIN LYQUID FOUNDATION L'ESSENTIEL - Følsom hud

Det nye flytende fundamentet Guerlain L'Essentiel er designet for å imøtekomme behovene til den mest følsomme huden . Formulert med 97% naturlige ingredienser, har den en smeltende tekstur som lover å gi lys og friskhet i ansiktet i opptil 16 timer. Delikat duftende, den har en justerbar dekning og er tilgjengelig i 30 nyanser fra lys til mørk ( pris € 49, 90 - kjøp her).

4. VÆSKEFONDER LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA BÆRNUDE - GREASE HUD

Det nye flytende grunnlaget Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude er ideelt for de som elsker ' no make up look' og ser etter en langvarig matteffekt . Den er rik på talgregulerende midler, og hjelper blandet og feit hud til å minimere porene, og gir dem en utrolig myk berøring. Den nye Lancôme-stiftelsen er utstyrt med SPF 20 og er tilgjengelig i 40 nyanser som passer for enhver tone og undertone ( pris € 44, 90 - kjøp her).

5. KAT VON D LOCK-IT COMPACT FOUNDATION POWDER FOUNDATION - MIXED LEATHER

Lock-It Powder Foundation, som ble utgitt blant Kat Von D Primavera 2023-2024 sminkenyheter, er blant det beste kompakte fundamentet . Designet for blandede skinn som vil ha en matt og silkemyk overflate, og er beriket med kaolin- og rispulverekstrakter. Kat Von D langvarig dekkende fundament er formulert for å gi en plettfri hudfarge. Tilgjengelig i 26 nyanser ( pris € 34, 50 - kjøp her).

6. NARS SHEER GLOW FLUID FOUNDATION - LÆR AV

Sheer Glow glattende væskefundament fra Nars Radiance Repowered-kolleksjonen er en venn av den dummere huden, som trenger konstant fuktighet og tone. Konsistensen er lett og behagelig og opaciteten er modulær . Nars Sheer Glow foundation er tilgjengelig i 40 nyanser, egnet for både veldig lys og veldig mørk hud ( pris € 42, 50 - kjøp her).

7. HOURGLASS PERFECTING FOUNDATION VANISH - NORMAL HUD

Den nye Hourglass Vanish foundation er flytende og superkonsentrert, egnet for normal hud som trenger høy dekning og et feilfritt og feilfritt resultat. Den er lett stratifiserbar, og har en ultralett struktur for lang hold og en myk fokuseffekt . Tilgjengelig i 30 nyanser ( pris 62 € - kjøp her).


8. FLUWLESS CHANEL ULTRA LE TEINT FOUNDATION - NORMAL AND MIXED SKIN

Den nye versjonen av stiftelsen Chanel Ultra Le Teint gir en perfekt hudfarge og langvarig passform. Myke pulver gir lysstyrke på huden og korrigerer ufullkommenheter. Formelen, med en lysende matt overflate, er designet for å tåle vann, talg og fuktighet og er beriket med vegetabilsk glyserin, for en følelse av varig komfort. Tilgjengelig i 14 nyanser for lette og mellomstore skinn ( pris $ 60 ).

9. MAC PRO LONGWEAR NÆRING VANNTILPENSNINGSFONDING - ALLE HUDTYPER

Åtte nye nyanser beriker utvalget av perfeksjonerende Pro Longwear Nourishing Waterproof av MAC, og bringer det til 32 nyanser . Teksturen, oljefri og uten overføring, er veldig lett, men ugjennomsiktig, slik at den også kan brukes som en concealer, mens finishen er sateng og naturlig . Hydratisert og behagelig, den er designet for å tilby opptil 36 timers forsegling, tilpasse seg behovene til alle hudtyper, til og med den tørreste ( pris € 36 - kjøp her).

10. OPPHOLD NAKED URBAN DECAY VæskeFONDING - NORMAL OG BLANDET HUD

Blant overraskelsene i 2023-2024 er det absolutt Urban Decay Stay Naked Fall 2023-2024 sminkekolleksjon, dedikert til den perfekte hudfargen! Inne i sminkelinjen skiller Stay Naked flytende foundation seg ut, tilgjengelig i 50 nyanser fordelt på 3 toner, 7 undertoner og 9 intensitetskategorier. Opaciteten er middels og stratifiserbar, mens finishen er designet for å være fløyelsaktig matt og langvarig ( pris € 40 - kjøp her).

11. ANASTASIA BEVERLY HILLS LYNTENDE GRUNDLAG - ALLE HUDTYPER

Luminous Foundation er den første stiftelsen signert av Anastasia Beverly Hills! Den flytende strukturen er designet for å gi maksimal lyshet i ansiktet og et middels tildekning med en lysende og naturlig finish . Den er tilgjengelig i 50 nyanser for varme, kalde og nøytrale undertoner og for inkarnert fra veldig lys til mørk ( pris € 39, 90 - kjøp her).

12. REBOOT MAKE FOR EVER MULTI-EFFECT FOUNDATION - FORLATER ELLER TØRT TREND

Make Up For Ever multi-effect Reboot foundation, presentert som forhåndsvisning av Sephora Fall 2023-2024-nyhetene, har en ekstra flytende struktur som er lett og behagelig på huden. Det gir huden en eksplosjon av vitalitet og lys, takket være forfriskende ingredienser som ginseng og aktive fuktighetskremer, glatting og plumping . Det er foreslått i 27 nyanser egnet for inkarnert fra veldig lys til mørk ( pris € 39, 90 - kjøp her).

HVORDAN KJØP DEN BESTE NYE GRUNNEN 2023-2024

De 12 beste 2020-stiftelsene kan kjøpes på nettet (finn kjøpssiden ved siden av hvert stiftelse) og i de beste butikkene i Italia. Ved å kjøpe online kan du ofte finne rabatterte tilbud og fundamenter.

Bruker du grunnlaget? Hvilken type foretrekker du? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene og hvilke nyheter du vil teste!

GRUNNLAGENE ER VÅR OBSESSJON! VI presenterer deg også:

  • Delikat og naturlig: de 5 beste bio 2023-2024-stiftelsene!
  • En perfekt ansiktsbase uten blødning: de 5 beste økonomiske grunnlagene i 2023-2024.
  • Farvel blank effekt! Det beste grunnlaget for fet hud 2023-2024.
  • Sprukket hud, hva trekker? Her er de 5 beste grunnlagene for tørr hud 2023-2024.

Kategori: