I anledning julefeiringen kommer Merry Clinique med fantastiske gaveideer med begrenset opplag som inkluderer ansiktsbehandlinger, sminke og parfymer!

Det er mange elegante clutchvesker å velge mellom, med produkter som passer for alle hudbehov.

Ansiktsbehandlinger er tilgjengelige i full størrelse og ministørrelse, perfekt å ta på farten, og så er det Clinique bestselgere dedikert til sminke og Aromatics Elixir-linjen.

Med Clinique kan du velge tilpassede gaver til menneskene vi elsker, for å vise med foredling av gaven hvor viktig personen vi gir den er!

ANSIKTSBEHANDLINGER

HUDVERNSSYSTEM I 3 FASER
Det berømte Clinique 3-trinns hudpleiesystemet er ikonet for merkevaren, en må-se bestselger for rengjøring, peeling og fuktighetsgivende. To løsninger er tilgjengelige: 3-trinns Intro Set I / II-sett for veldig tørr, tørr eller normal hud og 3-trinns Intro Set III / IV-sett for kombinasjon til fet hud. Disse behandlingene, som alltid har vært mest solgt og verdsatt, tilbys som en gaveidé kombinert med en vakker clutch. Kostnadene er rundt 30 euro.

SELV BEDRE VERDIINNSTILLINGER
For å gi en jevn og ubemerket hudfarge, er det enda bedre 30 ml serum som allerede er elsket av mange kvinner, sammen med enda bedre hudtonekorrigerende fuktighetskrem SPF20 på 15 ml og 7-dagers skureskyllingskrem på 30 ml som komplett med koblingen.

REPARASJONSLASER FOKUSVERDIINNSTILLING
Focus Value Set Laser Repairwear inneholder løfteeffektbehandlinger for å forhindre og reparere rynker, med 30ml Laser Focus Repairwear, 15ml Repairwear Lift SPF15 og Repairwear Intensive Eye 5ml. Troussen er alltid kombinert.

SUPERDEFENCE VALUE SET
For å hydratere huden og beskytte den mot atmosfæriske og miljømessige midler, i tillegg til å forhindre de første aldringstegnene, tilbyr Clinique Superdefence Value Set som inneholder Superdefence SPF25 i full størrelse 50 ml kombinert med Super Rescue og All About Eyes i mini-format.

MAKE OPP
Øye - sminkesettene som inneholder Clinices mestselgende produkter er vakre og er tilgjengelige i 3 varianter til jul 2023-2024. Prisen er rundt 20, 00 euro per sett.

HØYE PÅVIRKNINGER
High Impact Mascara 8 ml svart full størrelse, Cream Shaper for Eyes Black Diamond, Take Day Off 30ml med den lilla koblingen.

LANGE PRETTE VARER
Inneholder: Høye lengder Mascara 7 ml svart full størrelse, Cream Shaper for Eyes Chocolate Luster, All About Eyes Serum De Puffing Eye Massage 5ml kombinert med den grønne clutchen.

AROMATISK KONSEKVENS
Inneholder: High Impact Mascara 8 ml svart full størrelse, Aromatics Elixir Parfymespray 4 ml med gull kveldskobling.

CLINIQUE AROMATICS ELIXIR
Fire skjønnhetssett dedikert til den spennende Clinique- duften, med magiske effekter på sinnet og ånden. Aromatics Elixir forfører sansene som etterlater en uforglemmelig løype. Løsningene som er foreslått til jul inkluderer Aromatic Elixir Parfume Spray (fra 100 ml, 45 ml eller 25 ml, avhengig av sett) dusjgelé, fuktighetsgivende kroppskrem og 75g såpe.

Den oransje fargede pakken, kalt Happy & Smooth, tilbyr Happy Spry, Clinique lykkeduft og L'Aromatic Elixsir 75 ml Body Smoother.

Hva med disse julegaveideene signert av Clinique ? ????

Kategori: