Trodde du at Faby's ekspertise bare stoppet med neglelakk? Ingenting kan være mer galt! Faby forbauser oss nok en gang med Faby Spa M2 Complex-linjen, som inkluderer profesjonelle hånd- og fotbehandlinger, for en myk, velduftende og fornyet hud!

I anledning Cosmoprof 2023-2024 presenterte det italienske merket Faby, i tillegg til den nye Nail Renew-neglebehandlingen, M2 Complex, en innovativ formel basert på Manuka Oil og Moringa Oil, to botaniske ekstrakter med høye mykgjørende, fuktighetsgivende egenskaper, betennelsesdempende, beroligende og soppdyr, rik på vitaminer og mineralsalter.

FABY M2 COMPLEX

M2 Complex er en skjønnhetslinje utelukkende dedikert til yrkene i sektoren, som kombinerer de naturlige aktive ingrediensene med sofistikerte kosmetiske teknologier i en serie profesjonelle behandlinger for manikyr og pedikyr . Egnet for å imøtekomme behovene til alle hudtyper, til og med de mest følsomme og delikate, gjennom en sensorisk reise sublimert av innhyllende og avslappende dufter med myke og fløyelsaktige strukturer, for å leve en unik opplevelse av total velvære.

Den spesielle linjen med Faby Spa hånd- og fotbehandlinger inkluderer en antibakteriell rensevæske for hender og føtter, en fuktighetsgivende maske for hender og føtter, en håndkrem, en som er dedikert til føttene, samt et spesifikt mykgjørende produkt for å behandle kallus og en spesifikt gommage for hender og føtter : oppdag dem i detalj!

CALLUS CREAM

Faby Spa Callus Cream er en mykgjørende, eksfolierende og fuktighetsgivende emulsjon som er spesifikk for å myke opp fortykninger og calluses. Det er en myk krem ​​som ifølge produsenten takket være fruktavledede syrer favoriserer en delikat, men effektiv peeling uten å etterlate fete rester.

M2 Callus Cream brukes til å eksfoliere og myke bløddyr . Den påføres og etterlater et mer sjenerøst lag på den berørte delen, og pakker deretter føttene individuelt med et håndkle, og lar fingrene være avdekket for å utføre en perfekt behandling på neglene og neglebåndene.

FABY FØTTERKREM

Faby Feet Cream er en spesifikk behandling for føttene, designet for å myke opp huden, gi næring og utføre en effektiv anti-bakteriell og utmattethetshandling. Det er også nyttig å nøytralisere ubehagelige lukt .

Feet Moisturizing & Protective Cream Care inneholder en fuktighetsgivende aktiv ingrediens, Red Algae Gel, med en filmdannende handling som beskytter føttens hud.

Hvordan bruker du det? Bare ved å bruke en riktig dose Feet Cream på føttene, sprer den deretter forsiktig og fortsett med en gunstig ankelmassasje. For en mer fullstendig behandling, anbefaler Faby å utføre en massasje ved hjelp av fotrefleksologi- teknikken .

FABY HAND CREAM

Myk mykgjørende, fuktighetsgivende og beroligende krem ​​med lett tekstur og lett opptak. Faby håndkrem skaper en beskyttende film som reparerer huden på huden mot rødhet og aggressive ytre stoffer som sol, kulde og vind.

Takket være de aktive ingrediensene i Aloe Vera, med dens antioksidant og regenererende egenskaper, er Hands & Nail Balm også den ideelle behandlingen for å behandle på en avgjørende måte de bukke neglene som hele tiden trenger næring og fuktighet.

Også i dette tilfellet, for en optimal applikasjon, anbefaler Faby å spre en liten mengde balsam på baksiden av hånden og fortsette med en massasje fra fingrene til håndleddet til full absorpsjon. For å fullføre behandlingen, anbefales også en avslappende eller energigivende massasje ved bruk av håndholdt zoneterapi.

Hånd og føtter rensende vaskemiddelstoff

Blant de interessante nyhetene i Faby Spa M2 Complex, foreslår merket også Purifyng Soak hurtigoppløsende rensevæske . Den er rik på naturlige aktive ingredienser avledet fra det kalde ekstraktet av frøene fra Moringa Oleifera og fra bladene og greinene i Manuka destillert med damp for å opprettholde de beroligende, antiinflammatoriske og soppdrepende egenskapene.

I følge Faby, Hands & Feet Purifying Soak med antibakteriell og antiseptisk virkning, forbereder huden på føttene for neste eksfolieringsfase med respekt for dens naturlige hydrering.

Hvordan bruker du det? Hell bare en teskje produkt per liter vann i pedikyrbeholderen, den er også perfekt for hydromassasje . For korrekt og effektiv bruk anbefales det å suge føttene og la dem trekke i omtrent fem minutter, tørke dem deretter grundig og fortsette med behandlingen.

FABY GOMMAGE Hender og føtter

Faby Scrub spesielt designet for å behandle både hender og føtter. Denne skrubben fjerner døde hudceller og urenheter forsiktig fra huden uten å angripe den.

Den delikate formelen er basert på essensielle oljer, og gjør den til den ideelle behandlingen for hele kroppen. Granuler av Andiroba og bambus i en myk mousse beriket med naturlige antioksidanter, Macadamia-olje og Shea-smør, med mykgjørende, nærende, mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper, kombinert med M2 Complex forvandler den tradisjonelle peelingbehandlingen til et uforglemmelig velværesritual.

Massasje på de ønskede delene av kroppen, og spesielt på hender og føtter, og fjern deretter forsiktig med varmt vann.

Hender og føtter masker stoffet

Faby spa-behandlinger kunne ikke gå glipp av en fuktighetsgivende og nærende maske, en virkelig skjønnhetsbehandling for hender og føtter.

Det avgiftende vitaminkomplekset, basert på vitamin A, E, B5, C, aktiverer mikrosirkulasjonen øyeblikkelig og forbedrer utseendet til tørr og sprukket hud takket være aktive ingredienser med lysende, elastiserende og mykgjørende virkning . Ekstraktet av rød alge, forsterket med naturlig leire, fremmer en langvarig anti-aldring og rebalansering av epidermal PH.

Som vi vet Faby, fjernes Hands & Feet Moisturizing Mask lett og etterlater en behagelig følelse av letthet og velvære på huden .

Hvordan bruker du det? For en upåklagelig pedikyr anbefales det å spre et jevnt lag Hands & Feet over hele overflaten på føttene, dekke dem med en PVC-pose, og deretter pakke dem inn med en varm svamp for å forbedre penetrasjonen av de aktive ingrediensene. For et perfekt resultat anbefales det å holde masken for hender og føtter i minst 10 minutter, fjern deretter overflødig med en fuktig klut og skyll om nødvendig med varmt vann.

På hendene i stedet, må du spre et jevnt lag med Hands & Feet Mask, deretter dekke dem med Essential Gloves Faby-hanskene og pakk dem inn med en varm svamp for å forbedre penetrasjonen av de aktive ingrediensene i overhuden . Etter en liggetid på 10 minutter fjernes restene med en fuktig og varm klut.

PROFESSIONELLE TILBEHØR FOR MANIKUR OG PEDIKUR

Her er noen av Faby profesjonelle tilbehør for manikyr og pedikyr som vi hadde gleden av å oppdage på Cosmoprof 2023-2024 skjønnhetsmesse.

HVORDAN KJØP FABY SPA M2 COMPLEX

Faby Spa M2 Complex-produkter er eksklusivt tilgjengelige i de beste skjønnhetssalongene i Italia og i verden . Har du en salong og vil du tilby kundene denne eksklusive skjønnhetslinjen for hender og føtter? Besøk den offisielle Faby Nail Inernational nettstedet for å finne all informasjon om det!

Er du nysgjerrig på den nye Faby Spa- linjen? Hvilke av produktene basert på det eksklusive M2 Complex-komplekset vil du prøve? La oss få vite hva du synes ved å legge igjen en kommentar !

Dessuten, hvis du er glad i Faby neglelakk, ikke gå glipp av vår nyeste Pink Floyd neglekunst med Faby og Faby Music vårens sommer 2023-2024-kolleksjon.

Kategori: