Brosway vårsommer 2023-2024 smykkekolleksjon hyller kjærlighet og vennskap med dyrebare gjenstander som blir et symbol på spesielle løfter og unike minner. Fra halskjeder til armbånd, til øreringer og ringer, alt tilbehør er laget av gult gull, stål, sølv og rosegull, og beriket med krystaller, perler og naturstein .

Klar til å oppdage alle de nye Brosway 2023-2024 smykk nyhetene ?

øredobber

Viktige design og sølvlinjer kjennetegner smykkene fra Brosway sommer 2023-2024. Alle forslagene er detaljert med fargede zirkonkurver og Swarovski-krystaller .

Ikke bare bøyleøreringer, men også flisemodeller fullfører Brosway øreringer, der sofistikerte forslag med anheng i form av stjerner og hjerter skiller seg ut .

HALSBÅND

De lange halskjedene til Brosway vårsommer 2023-2024-kolleksjon er laget av messing og gullgalvanisk, 316L stål eller rosegull .

Blant Brosway-halskjeder er Y-modellene med anheng og juvelerinnstillinger slående. Det er imidlertid ingen mangel på enklere forslag med dobbel sløyfe, opp til det dyrebare med innsatser av hjerter, steiner og perler med snitt.

ARMBÅND

Stive og halvstive armbånd fullfører Brosway-smykkekatalogen i 2023-2024. Laget av rosegull, stål og gult gull PVD-armbånd i brosway har en tynn eller dobbel veving, klassiske krok- og- sløyfe-lukkinger og fine heldige sjarm .

RINGER

I Brosway vår 2023-2024-smykkekatalog har ringene spesielle silhuetter, for eksempel åpenbåndsmodeller i sølvbelagt messing og steiner, som husker forslagene som allerede er sett i Pandora-smykkekolleksjonen.

Blant Brosway-ringene er det ingen mangel på de klassiske melodiene med en enklere design, både i rosegull og stål og sølv, pyntet med overordnede krystaller og naturstein.

HVORDAN KJØPE BROSWAY juveler

Du kan kjøpe Brosway-smykkekolleksjonen for 2023-2024 i butikker med ett merke, hos forhandlere eller online på det offisielle nettstedet www.brosway.com.

Hva synes du om den nye Brosway vårsommer 2023-2024 smykkekolleksjon? Hvilken dyrebar en har slått deg mest? Liker du armbånd eller ringer mer? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: