Så mye nyheter kommer til frodige huset, for den skumleste natten på året.

Halloween 2023-2024 feires med en ny, velduftende baderomslinje, med en mørk ånd. Noen produkter vil bli gitt ut i begrenset opplag i anledning høytiden av hekser og vampyrer.

I dette tilfellet er valget mellom: bad eller godbit?

La oss sammen oppdage de fargerike frodige nyhetene dedikert til Halloween for bad og dusj … spennende.

BADEKAMER
En kraftig flerbruksdrikk: neroli for å fikse hjertesaker, filer for praktiske saker og olibanum for å bekjempe frykt! Lush tilbyr en begrenset utgave ballistikk tilgjengelig bare for Halloween så lenge lageret varer. En gresskarfarget alliert som er i stand til å forvandle badekaret til en "badende" versjon av gryten der heksene koker sammenkok og magiske potions. Neroli er ufeilbarlig for å forhekse hjertet til den elskede, kalk gir en enestående energi til å møte hver motstander, og oliban får frykten til å passere. Etter et bad som dette vil det være lettere å møte monstrene dine! Pris: 4, 95 euro.

Calacas
Den iskalde dusjen som brukes til spennende sensasjoner! Calacas er en meksikansk-inspirert dusjgelatin som reiser rundt vitsjangeren: du kan bruke den islagt til en kjølig følelse, eller ved romtemperatur for å prøve sin ectoplasm-vingle. Aloe vera brukes til å berolige huden, og dens energiske kalkduft kan vekke til og med en zombie. Pris: 6, 50 euro.

MAGIC NIGHTS
En sensuell dusjgelé inspirert av den homonyme ballistikken som med sine avslappende notater av lavendel raskt har blitt en bestselger Lush. Til og med Notti Magiche dusjgelé inneholder avslappende essensielle oljer inkludert ylang ylang og infusjon og lavendelolje og er beriket med en håndfull glitrende stjerner slik at du ikke blir borte i mørket. Helt vegansk, med sin duft av lavendel og benzoinharpiks og de beroligende og avslappende egenskapene, er Magic Nights ideell for å vaske bort all frykten og sove fredelig. Pris: fra 7, 95 euro (100 g).


MYSTERIES OF MIDNIGHT
Midnight Mysteries, et opprør av mesterverk av Lush som kan glede seg over mørkets medfølelse, inneholder alt du trenger for å "være sen" på en mest mulig behagelig måte. En fargerik gavepakke som inneholder 7 velduftende skjønnhetsallierte: Magic Nights, avslappende lavendelbad med ballistikk, Look at the Moon, jasmin musserende vin som smelter spenninger og varmer hjertet, Ti Adoro, ballistisk bad som fizzes i vann og festlig duft, Snøhvit, en øm og ærlig såpe som smaker av mandelmelk, For A Hour of Love, sensuell jasminmassasjeolje med afrodisiakum, magiske netter, avslappende lavendelsdusjele og Queen of Roses, overdådig fuktighetsgivende kroppsbalsam med Argan olje og rose. Pris: 53, 95 euro.

Kategori: