Det pastellfargede håret er en veldig sterk trend, med økning over hele verden, det er grunnen til at den amerikanske divisjonen av L'Oreal Paris foreslår de nye Hair Color Feria Smokey Pastels, for å lage stilig hår hjemme !

De 'gale' hårfargene har blitt en del av fantasien vår: stjernene bruker dem med letthet, på catwalks blir de ofte sett, og i dag er alle frisørene i ferd med å møte trenden, og tilbyr sine kunder syrin, lyseblå farger, rosa, grå eller blågrønn.

Å farge håret i spesielle farger som rosa, syrin eller lyseblå er ganske dyrt og krever veldig lange leggetider, så L'Oreal har laget en ny serie espressofarger å gjøre hjemme for å lage pastellhårutseende på veldig kort tid, til en overkommelig pris.

FARGE HÅR PASTEL L'OREAL

Smokey Pastels L'Oreal Paris er for tiden en eksklusiv på det amerikanske markedet, og følger den verdensomspennende suksessen til L'Oreal Preference Lo Sfumato-effektnyanser, som lar deg lage en superkule skyggelagte farger på lengdene. Det er for tiden tre farger tilgjengelig i Amerika: Smokey Pink, Smokey Blue og Smokey Lavender. La oss finne ut sammen!

SMOKEY PINK TINTA ROSA CONFETTO

Candy pink, romantisk og lett: det er den ' jentete ' fargen par excellence, dedikert til de 'evige små jentene' som elsker å bruke hyper feminint hår utseende.

Nedenfor ser du INCI til de pastellfargede permanente nyanser L'Oreal Smokey Pastels.

SMOKEY BLUE PASTEL LIGHT BLUE COLOR

Lys blå og is, nesten grå for Smokey Blue hårfarge-varianten, som skaper en virkelig ny og original 'snødronning' -effekt!


L'OREAL SMOKEY LAVENDER TINTED HAIL LILAC

Her er vi på L'Oreal syrin fargevariant, for en 'fortryllende kremet' effekt garantert!

HVORDAN BRUKE PASTELTINES L'OREAL

Som alle fargene å lage på L'Oreal, blir Feria Smokey Pastels påført håret etter å ha blandet løsningene i flaskene 1 og 2, og pass på å blande dem grundig . Flaske 1 inneholder Shimmering Conditioning Color Creme, mens nummer 2 inneholder Shimmering Conditioning Developer Creme.

Etter den korte eksponeringstiden (angitt på pakningen) er det nødvendig å skylle håret og bruke Power Shimmer Conditioner fuktighetsgivende balsam, som er inneholdt i den tredje flasken, noe som gjør hårbehandlet mykt og lyst.

Som vist på illustrasjonene av pakningene, virker L'Oreal pastell gjør-det-selv-farger på blondt, naturlig eller bleket hår, og anbefales ikke for de med mange grå og hvitt hår. Når det gjelder hår i forskjellige farger fra blond (som kan variere fra mørk blond til lys blond), anbefaler L'Oreal Paris å bleke håret for å få et optimalt resultat.

Fargenyansen får en mer eller mindre klar rygg avhengig av grunnfargen: pastellfargen vil virke lysere og kjøligere på veldig lyst blondt hår, og gradvis vil den fremstå mørkere og ha en varmere nyanse på håret med en mørkere base .

Imidlertid er det viktig å vurdere et interessant aspekt av Feria Smokey Pastels farger: disse er faktisk permanente farger, som ikke lett misfarges, i henhold til merkevaren, og gir en mangesidig, nesten 'duokrom' effekt med en naturlig skyggelagt og ekstra farge lyse.

PRIS OG HVOR Å KJØP

Hvor kan jeg kjøpe L'Oreal hårfargestoffer? For øyeblikket finnes ikke disse fargene i Italia, men du kan kjøpe dem i USA og også online på Amazon, på denne siden. En pakke med L'Oreal Paris Smokey Pastel koster rundt 10 dollar.

Vi vet ikke om dette ekstraordinære utvalget av hårfarger i pastellfarger vil være tilgjengelig i Italia, men vi avventer dem med angst, og vi holder deg oppdatert!

Liker du pastellhårtrenden ? Gi oss beskjed hvis du vil tørre med de nye fargene L'Oreal Paris Hårfarge Feria Pastels Dye, og hvilke av de tre fargevariantene du ville valgt og la oss en kommentar!

Kategori: