Leter du etter et naturlig middel for å bekjempe cellulitter og hudavslapping før sommerens ankomst?

Da kan den nye Bottega Verde Thermal Mud- linjen gjøre for deg: faktisk er den ideell for effektivt å motvirke ufullkommenhetene i appelsinskallhud og for å styre vev i kritiske områder, noe som gjør huden mer tonet og glatt.

BV- termilinjen inkluderer tre forskjellige typer produkter: Cold Firming Thermal Mud for sensitiv hud, Remodeling Thermal Mud Anti-Cellulite Warm Effect og Thermal Smoothing Mud Anticellulite Express-handling som skal brukes i dusjen, egnet for de som har lite tid å bruke på omsorg av kroppen.

Alle tre Bottega Verde- produktene fra Thermal Mud- linjen er laget med den anerkjente marine silt hentet fra San Giovanni Spa-bassenget på øya Elba. En gjørme, verdsatt over hele verden for den høye konsentrasjonen av tang og mineraler, i stand til å motvirke de lokaliserte fettstoffene ved å øke den metabolske aktiviteten til underhudsfett.

La oss oppdage sammen de nye gjørmebehandlingene laget av Bottega Verde :

TERMISK FIRMENDE GJUL
Det er en "kald effekt" -slam med duften av mynte og en tykk, pastaaktig konsistens. Den meget innovative formelen beriket med Lipofirm, som er en blanding av planteekstrakter som hjelper til med å glatte og faste huden, gjør den til en virkelig spa-behandling som kan stimulere lipolyse. Den passer for alle hudtyper.

Det nye Bottega Verde- produktet er veldig enkelt å bruke, faktisk er det nok å bare bruke det jevnt på områdene som er berørt av pletter, pakk det berørte området med en gjennomsiktig film, la stå i 10-15 minutter og skyll med varmt vann. Dette produktet etterlater huden hydratisert, tonet og elastisk og fastere etter bare noen få bruksområder. Prisen på Bottega Verdes Firming Thermal Mud er € 22, 90.


REMODELING ANTI-CELLULITE THERMAL MUD
Dette tykke konsistensproduktet kan brukes som en anti-cellulitt-ombyggingsbehandling. Den varme effekten du føler etter påføring av produktet fremmer bedre assimilering av de aktive ingrediensene.

Den spesielle formelen, som er forbedret med Pronalen, en blanding av essensielle oljer mot cellulitter, er i stand til å stimulere de katalytiske prosessene til lipider med en anti-bærende virkning på en veldig effektiv måte. Påføringsmetoden er den samme som brukes for Firming Thermal Mud.

Rødheten som kan manifestere seg etter at Remodeling Anti-Cellulite Thermal Mud er fjernet, er en indikasjon på effektiviteten og forsvinner etter noen minutter, og kostnadene er Euro 22, 90.

ANTICELLULITE SMOOTH THERMAL MUD
Det siste produktet av Bottega Verde Thermal Mud Line er en termisk behandling med en tett oransje-duftende konsistens. Den helt spesielle formelen, i tillegg til marin silt, inneholder også vulkansk lava som eksfolierer og toner huden. Oransje essensielle oljer forbedrer behandlingseffekten, noe som gjør applikasjonen ekstremt hyggelig og avslappende.

Produktet må påføres tørr hud i samsvar med cellulitt eller hudskader. La stå i ti minutter, skyll med varmt vann og fortsett deretter med dusjen.
Det anbefales ikke å bruke på sensitiv hud, ikke å overskride forventet leggingstid, ikke bruke på irritert eller skadet hud og å vaske hender etter bruk.
Anti-Cellulite Smoothing Thermal Mud virker øyeblikkelig, allerede i dusjen. Prisen er 14, 90 euro.

Prisene på alle Bottega Verde- produkter er underlagt salgsfremmende rabatter.

Hva synes du om den nye serien med BV- termiske produkter? Vi avventer dine meninger.

Kategori: