Kiko-nyheter : den nye linjen til Deodorant , Vapor and roll on deodorants er født. Faktisk er den nye linjen med deodoranter med 24-timers effektivitet for deodorisering og svette mot huden nå tilgjengelig i Kiko nettbutikk.

De nye deodorantene Kiko All Day Deo beriker det allerede enorme spekteret av kosmetikk- og hudpleieprodukter av merkevaren Made in Italy til rimelige priser, til glede for elskere av den rimelige skjønnhetsverdenen.

Kiko All Day Deo deodoranter er fri for alkohol og dufter, og er tilgjengelige i tre forskjellige versjoner: deo roll on, deo vapo og deo spray, som gir en følelse av komfort og velvære selv på delikat eller bare barbert hud, alltid veldig følsom .

De aktive ingrediensene som inneholder Kiko-formelen, består av Milan- dodoranter som regenererer huden på en hyggelig måte, og gjør den dessuten glatt og hydrert. Beskyttelse mot ubehagelig lukt varer hele dagen, og gir også en følelse av ren og langvarig tørr, selv i situasjoner med stress og overdreven svette.

Vil du se litt mer av disse nye deodorantene Kiko All Day Deo? Her er de for deg!

HELE DAGEN DEO RULLER PÅ
Rull på deodorant som sikrer en jevn og ekstremt delikat applikasjon på huden, tilgjengelig i 50 ml format.

HELE DAG DEO VAPO
100 ml deodorant med Kiko fordamper med en frisk og lett konsistens.

HELE DAG DEO SPRAY
Deodorant med en øyeblikkelig tørr og frisk effekt, tilgjengelig i en 150 ml flaske.

Hvor mye koster Kiko All Day Deo deodoranter? Prisen for hvert Kiko-deodorantformat er € 6, 90, og vi minner deg også om at disse nyhetsproduktene er testet på delikate skinn, er allergivennlige, ikke-komedogene og parabenfrie.

Hva synes du om denne nyheten til Kiko-deodorantene? Vi er veldig nysgjerrige på å prøve dem, spesielt All Day Deo roll on version, den mest delikate på huden!

Kategori: