I sko-kolleksjonen Chanel 2023-2024 finner vi alle de særegne elementene i motehuset, fra bi-materialproduksjon til ull tweed, gjennom perler og detaljer med dobbel CC-logo som pynter og livner opp hæler og overdel.

Når det er sagt er alt som gjenstår å oppdage en forhåndsvisning av alle de nye Chanel Shoes høsten vinter 2023-2024.

BOOTS

Støvlene i Chanel vinter 2023-2024 skokatalog er knehøye og laget av semsket skinn eller patentskinn, med glidelås og logo detaljer. Overdelene er glatte eller preget av vattert effekt matelassé .

Det er ingen mangel på fløyels- og grosgrainsko, for eksempel forslaget med en avrundet tå og en lav 15 mm hæl. Mens blant nyhetene Chanel-støvler skiller den langhårede saueskinnsmodellen seg ut, detaljert av profiler av pregede metallpinnar .

BOOTS

I Chanel høst 2023-2024 sko-kolleksjon mangler det ikke lave støvler med avrundede spisser i kontrast . For å spesialisere disse modellene finner vi pregede sømmer, metallspenner og lukker med matchende knapper.

Blant Chanel- ankelstøvlene er det mer sportslige forslag laget av nylon og med en gummi-trimmet såle eller grosgrain- modeller, stoffet som alltid har vært hovedpersonen i motehusets kreasjoner. Hælene er derimot store og firkantede, lave til bakken, eller plattform med logo på baksiden, som i den flerfargede modellen i lær og blandede fibre.

ANKEL

Minimalistisk og ren design, runde tips eller moteshow, preger tømmerstokkene til Chanel-skoene høsten vinter 2023-2024. Hovedmaterialene er semsket skinn og glatt og malt lammeskinn.

Hvilke detaljer Chanel-loggene er de sammenflettede kjedeinnsatsene, metallprofileringen på hælene og detaljene med CC-logoen .

bryst

Chanel-skoene høst vinter 2023-2024 katalogen inkluderer elegante sko med midi og firkantede hæler. Overdelene til Chanel- pumpene har derimot bimateriell utførelse, kontrasterende punkter, den særegne U- formede utringningen og dyrebare detaljer, for eksempel perler og buer.

Chanel slingbacks i tweed og grosgrain er detaljert med sideåpninger og innlegg med CC-logo på de brede hæler.

MOCCASINS AND DANCERS

Chanel vinter 2023-2024 skokolleksjon inkluderer to-tone snøresko med hevet søm og den karakteristiske svelthalen. Det mangler ikke på Chanel- moccasins i slip på varianten laget både i skinn og i ull tweed .

Chanel ballerinaer er klassiske med lave hæler og rund tå, som fremheves av buer, metalliske detaljer og kontrastfarger, som husker modellene som er sett i Dior-katalogen.

SNEAKERS

Chanel joggesko spenner fra modeller med høy overdel til ankler til lave forslag med en klassisk design, for eksempel den som er laget av fibermelange, som minner om sko fra Giorgio Armani skokatalog.

Blant nyvinningene er det også sportssko med innvendig polstring i saueskinn opp til modeller med en massiv såle, for eksempel den i stoff, med to-tone snøringer pluss logo plassert på siden.

HVOR Å KJØPE KANALSKOENE

Chanel høst vinter 2023-2024 skokolleksjon er tilgjengelig i alle fysiske butikker og på den offisielle hjemmesiden, nettbutikken, www.chanel.com.

Hva synes du om den nye Chanel sko-kolleksjonen høst vinter 2023-2024? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ALLE MASSENYTTENE:

  • Chanel vårens sommer 2023-2024 posekolleksjon.
  • Alle de nye Chanel 2023-2024 solbrillene.
  • Den nye brillekolleksjonen fra Chanel 2023-2024.

Kategori: