P2 Cosmetics er ankommet Italia, et østerriksk kosmetikkmerke som driver skjønnhetsavhengige !

P2 KOSMETIKK ITALIA

Det har lenge ryktet om hans ankomst, og endelig er nyheten offisiell ! P2, det nye kultemaljen og sminkemerket, allerede kjent i Nord-Europa, har endelig ankommet Italia ! P2 Cosmetic er et lavprismerke kjent for sin glamorøse og glitrende stil, alltid i tråd med de siste trendene og med et utmerket forhold mellom pris og kvalitet.

I Østerrike og Tyskland inkluderer P2-serien produkter og tilbehør for skjønnheten og helsen til negler, som baser, toppstrøk, balsam og spesifikke oljer, i tillegg til kalk og mye mer. I tillegg til en samling fargede emaljer med uendelige nyanser og finishvarianter, samt en rekke sminke, alt til lav pris.

I Italia debuterer P2 med det grunnleggende spekteret av neglepleie og det store utvalget av farget neglelakk, selv om vi håper at serien kan utvides med P2-sminkelinjen, som ser fantastisk ut !

VARER FOR HENDER OG negler

For å ha perfekte hender tilbyr P2 opprinnelig Nails & Hands-serien dedikert til håndpleie og 360 ° neglestyling . Linjene og produktene som allerede er tilgjengelige i italienske butikker er mange:

- Grunnleggende behandling: med edle oljer og neglelakk for sunne negler;
- Grunnlakk og topplakk emaljer: for beskyttelse og lang levetid;
- Spesielle behandlinger : SOS-produkter for rask førstehjelp;
- Neglesminke : mange neglelakk for et plettfritt utseende;
- Negleforsterkninger : egnet for svake, skjøre og stressede negler;
- Tilbehør : filer og gjenstander for sunne og vakre negler;
- Håndpleie : behandlinger for perfekt preparerte hender hele dagen;
- Kulepenner for negler og neglebånd : for å gi næring og korrigere ufullkommenheter.

FARGEAMMER P2

P2-emaljekolleksjonen er en eksplosjon av farger, i totalt 46 forskjellige nyanser, som er lagt til teksturer av spesialeffektglasurer. Sortimentet består av mange typer: her er de nedenfor!

- Neglelakk for fargeoffer : matt overflate, hurtig tørking, tilgjengelig i 14 farger;
- Last forever neglelakk : langvarig i klassiske farger, tilgjengelig i 4 farger;
- Volumglans gelpolitisk utseende : volumeffekt takket være en spesiell formel, for et superglanset utseende, tilgjengelig i 18 farger;
- Spesielle effekter emaljer : inspirert av dagens trender, tilgjengelig i 20 farger.

HVORDAN KJØP SMALTI P2

For sin debut i Italia har det østerrikske merket valgt OVS- og Upim-butikkene . Salgspunktene der P2 kan bli funnet er rundt 200, spredt over hele Italia. Gitt den entusiastiske aksept av merkevaren i vårt land, lar merkevaren oss vite at vi i løpet av de kommende månedene vil kunne kjøpe lavprisprodukter for manikyr P2 i mange andre italienske butikker!

PRIS SMALTI P2

Prisen på neglelakk og negle- og P2- håndbehandlinger er virkelig rimelig: alt fra 1, 95 euro for klassiske emaljer til 2, 45 euro for korrigerende penner og 3, 45 euro for kurative emaljer.

Har du allerede sett P2 Cosmetics-emaljer i OVS- og Upim- butikker? Inspirerer dette rimelige merket deg? Gi oss beskjed om dine meninger ved å gi oss en kommentar!

Kategori: