Velkommen til gullet i Guerlain! Det edleste av metaller er hovedpersonen i den luksuriøse julesminke-samlingen av merket: la oss oppdage det umiddelbart som en forhåndsvisning!

GUERLAIN GJØRER JUL 2023-2024 GULL LANDSAMLING

"Den som har gull, gjør reglene" ser en berømt amerikansk forfatter og humorist ut. Foran den nye Guerlain Christmas 2023-2024- utgaven av begrenset utgave kan vi ikke la være å være enige! Det franske motehuset har igjen sin mening når det gjelder foredling og overdådighet med Golden Land-julens sminkekolleksjon, lyse, feminine og utsøkt raffinert .

Make-up-referansene, designet for å skape et elegant, klassisk og sofistikert utseende, inkluderer en overdådig øye- palett, nye leppestifter med juvelpakker og glitrende ansiktspulver, med gullfarger for å gi deg det.

La oss se nærmere på hele Golden Land Guerlain-samlingen som utgjør julen 2023-2024!

PALETTE ØYNE GYLDT LAND

Golden Land- øyepaletten er dronningen av make-up-samlingen Guerlain Christmas 2023-2024. Den rikt dekorerte forgylte emballasjen åpner og avslører en palett med ti øyenskygger, som lover lysstyrke, silkeaktig struktur og blandbarhet . Paletten er utstyrt med et stort speil og inneholder to doble applikatorer for å spre og blande produktene.

Fargehenvisningene spenner fra naken til mørkegrå, men det er også romantiske pink og raffinerte greener og brune, for et sett som kan forbedre forskjellige typer hudfarge. Disse detaljert skyggen av den nye Guerlain Christmas 2023-2024 øyenskygge paletten:

  • taupe, ugjennomsiktig;
  • varm gylden rose, skimmer;
  • kaki grønn, matt;
  • rose gull, skimmer;
  • naken rosa, ugjennomsiktig;
  • champagne, skimmer;
  • mørkegrå, matt;
  • rent gull, skimmer;
  • hvitt gull, matt;
  • platina, skimmer.

LES PERLES MÉTÉORITES GYLDT LAND

De velduftende og elskede Guerlain-perlene kler seg ut i et begrenset opplag i full julestemning. De nye Perles Météorites fra Guerlain Golden Land-kolleksjonen kjennetegnes av en blanding av toner som spenner fra veldig lett gull til vinrødt, blandet med kobber og champagne, og lover å gi ut et impalpable pulver, som umiddelbart kan fusjonere med hudfargen, for et resultat naturlig strålende og fri for misfarging.

KOMPAKTPULVER TERRACOTTA GULL LAND

Det er skrevet Terracotta, Guerlain leser: det ikoniske kompakte pulveret til maisonen ser ut i Guerlain Natale 2023-2024 sminkekolleksjon i en ny gylden nyanse, dekorert med samme emballasjemotiv og med merkevarelogoen. Med en veldig fin tekstur er den designet for å blande enkelt og gi ansiktet og décolletéen en sensuell og evanescent glød .

LIPSTICK ROUGE G GOLDEN LAND

Kan en sminkekolleksjon defineres som sådan, uten ny leppestift? Absolutt ikke, for dette Guerlain Golden Land inkluderer tre nye Rouge G- leppestifter med begrenset utgave, designet for å fullføre sminkene til partiene. Formelen er beriket med nærende jojobaolje og mangosmør, med hyaluronsyre som gir fylde og turgiditet. Sølvpolymerer og grønnsakspolymerer lover i stedet en ensartet og strålende farge .

Her er nyanser av leppesminke av Guerlain Natale 2023-2024, preget av en fyldig og kremet konsistens :

  • n.94, mørkebrun med røde undertoner, ekstra matt overflate;
  • n.95, naken rosa med kald undertone, ren finish;
  • n.96, laksefarget naken, ren finish;

Makeup-kolleksjonen Guerlain Natale 2023-2024 inkluderer tilpassede hjem utstyrt med et dobbelt speil for Rouge G leppestifter, komfortable for å hjelpe oss med å anvende produktet bedre. Smykkeshusene er dekorert med et prismevev og fås i tre farger :

  • Merry Gold, glitrende gull;
  • Merry Black, tideless black;
  • God rød, rubinrød.

HVORDAN KJØPE TILGJØRING GUERLAIN JUL 2023-2024 GULL LANDSAMLING OG PRISER

Golden Land Guerlain make-up-samling for begrenset utgave jul 2023-2024 lanseres internasjonalt i november . Vi vet ennå ikke prisene på enkeltprodukter, men vi holder deg oppdatert. Vi håper å ankomme til Italia også, for å kunne kjøpe den i alle Sephora parfymerikjedebutikker, på denne siden av siden og i alle parfymerforhandlere av merket.

Hva synes du om denne julekolleksjonen fra Guerlain? Hva vil du prøve? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene!

Kategori: