Glitrende dekorasjoner, spesielle former og flerfargede applikasjoner beriker de nye sommer 2023-2024 juvelsandalene ! Blant øyeblikkets kreasjoner finner vi sko med en etnisk smak og bon ton forslag med perler og buer . Lange, vridde ankletter pynter slavesandaler for eksklusivt utseende! For en mer uformell og praktisk stil i byen, men også på ferie, er det nok av sko med brede, mellomstore og komfortable hæler .

Vil du få føttene til å skinne i sommer ? Da trenger du bare å finne ut hvilke som er de vakreste juvelsandalene i 2023-2024!

SMYKKESANDALER 2023-2024 TRENDER

Korsbånd, skinnende ankletter, floral dekorasjoner pyntet med perler: dette er detaljene som pynter de nye juvelsandalene med og uten hæler i sommer! Blant nyvinningene finner vi fottøy med høyt stilett med overordnede krystaller, dusker med mangefasetterte anheng og tynne Casadei-stropper .

En mer uformell stil er forbeholdt hvitt nappasko med fargede Albano- innlegg, mens Swarovski i forskjellige størrelser pynter elegante svarte sandaler.

SMYKKEBANDSANDALER

Elsker du flate sko ? Da vil du ikke kunne motstå lave juveler sandaler! I byen og på ferie ved sjøen kan du vise frem t-barer med Stuart Weitzman- perler og krystaller overalt, modeller med metalliske kryssede striper og glitter og til og med kreasjoner med bølgete dekorasjoner på vristen !

Hvem vil gi et preg av farge til utseendet sitt, vil velge Primadonna- sandaler med korallfargede steiner og turkis med etnisk preg. Selv om du ønsker å fokusere på komfort, la deg bli erobret av snørepeskene !

SANDALS JEWEL BRIDAL

Vil du skinne på bryllupsdagen din? For å berike brudekjolen trenger du glitrende juvelsko! I silke og blonder foretrekker du sko med Swarovski-krystaller på hælen og høye hæler.

For en alternativ stil, i stedet, foreslår vi at du velger de raffinerte skoene med perler av Jimmy Choo eller på sandalene med blomster i elfenben-satin av Badgley Mischka for et prikkende brudeblekk !

SANDALS GIOIELLO ALTI

Momentum og femininity preger de nye høye hælsvelgene sandaler. Ankletter og bånd på tærne dekket med smaragdskårne krystaller beriker modellene av Alexandre Birman . For en mer uformell stil foreslår vi kreasjoner med stjerner, pvc-detaljer eller dekorasjoner av sommerfuglvinger .

Gull- og blå perler og glitter, men også fargede perler og hjerter, pynter imidlertid de mest spesielle skoene, for eksempel de røde sandalene av Giuseppe Zanotti .

Sølv juveler sandaler

Fargede eller metalliske sandaler? Blant sommerens vakreste forslag, fokuser på sølv juvel sandaler! Dekket med krystaller, glitteret eller speilet, blant de åpne skoene i øyeblikket er det bare flau valget.

Du kan vise fram høye sko med hengende perler eller glitrende t-barer og pvc- innlegg, eller foretrekke sandaler med brede og mellomstore hæler for en mer behagelig og behagelig stil enn Café Noi .

JEWEL FLEECE SANDALS

Kirsebær, ananas, men også dekorasjoner i form av glitrende sommerfuglvinger gjør vippene unike! Fargerike perler og strålende detaljer beriker capresi juvel sandaler med en tynn t-bar og regnbue applikasjoner.

Blant de lave og åpne skoene finner vi dessuten modeller i skinn og semsket skinn pyntet med kryssede stropper, krystaller og delikate hvite perler !

JEWEL SANDALS HEEL MEDIUM

Høye eller lave hæler ? Ved tvil, sats på gjennomsnittlig høyde! Fra 3 til 5 cm finner du mange vakre og spesielle modeller, for eksempel sandaler med sfæriske hæler og pavé, forslag med anklet dekket med fine stoffblader og kreasjoner med lyse buer - også sett på Louboutin bryllupssko - og fargede steiner .

Det er også sløvede sabot-tøfler, slavesandaler med snoede bånd rundt bena og elegante kreasjoner i silke-sateng med hvite krystaller overalt av Tabitha Simmons og Loriblu .

JEWEL SANDALS GULL

Velg gyldne sandaler for å forbedre fotbrunet . Gull lyser opp de flate skoene med t-stenger, ankletter og stropper med diamanter, men også sandalene i PVC med settglitter. Vi finner spesielle forslag med sommerfuglvinger som mamma- og dattersko og flip-flops med mikroperler, som minner om Liu Jo-sko.

HVORDAN KJØPE JEWEL SANDALS 2023-2024:

Sommer 2023-2024 juvelsandaler kan kjøpes i de enkelte merkevarebutikkene til de respektive merkene eller på markedsplassene, hvor du også finner tilbud og rabatter på juvelerte sandaler på nettet. Du kan velge mellom de vakreste skoene med høye, lave og mellomstore hæler, filtrere modellene etter farge og materiale. På Asos og Zalando finner du de nyeste trendy skoene, som capri juvelsandaler og flip-flops for strandferier. For å spare på listepriser, foreslår vi at du drar nytte av midtsesongrabatter eller sommersandaler, eller går til utsalgsstedene og kjøper juvelsandaler som tilbys i 2023-2024.

Hva synes du om juvel sandaler til sommeren 2023-2024? Hva er modellen som stjal hjertet ditt? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: