Den nye smykkekolleksjonen Michael Kors 2023-2024 har fargerike halvedelstener og skinnende detaljer med en moderne og livlig design. Blant de dyreste formene for merkevaren er de av ikoniske hengelåser og hjerter for å dekorere halskjeder og armbånd på linjen, og glitrende pavé pynter øreringene, mens de modulære ringene har mer bon ton dekorasjoner.

La oss oppdage den nye Michael Kors høst vinter 2023-2024 smykkekatalog !

øredobber

De med en forkjærlighet for små og fine toneformer vil finne i Michael Kors øreringer i romantiske knapper i form av hjerter, laget i sterling sølv med edelmetallbelegg og pyntet med glitrende pavé, perfekt for de mest elegante anledninger. De som foretrekker en mer avgjørende stil, vil elske lobeøreringer dekorert med merkevarelogoen, med små bokstaver eller inne i et hjerte.

Men i Michael Kors smykkekolleksjon vinter 2023-2024 er ringene de store hovedpersonene, de små og store bøyleørringene som merket gir i mer verdifulle varianter i 14K forgylt sølv. Blant de mest særegne finner vi modellene kombinert med tre haloer dekorert med glitrende pavésteiner, mens de dinglende øreringene har lange kjedeformede former, også tilgjengelige med 14K rosegullbelegg .

HALSBÅND

Lenge med anheng eller smal choker- stil? Michael Kors-halskjeder er preget av en moderne og kosmopolitisk stil, ideell å ha på med de mest glamorøse dagantrekkene. Gryt og ungdommelig, de lange halskjedene fra Michael Kors høst 2023-2024 smykkekolleksjon med 14K gulllås og onyx skiller seg ut for deres avgjørende stemning. Men når det gjelder frekke kreasjoner, er det også varianter med farget hengelås laget av ametyst, kvarts eller raffinert perlemor .

Halskjeder med et pavébelagt anheng er ideelle å kombinere med de mest elegante gjenstandene. Men det er mer livlige modeller som de med dekorerte og flerfargede plater, eller med den klassiske merkevarelogoen i blomster- eller hjerteformer, designet for å lage et sett med øreringene til linjen.

ARMBÅND

Samlinger som Pandora-smykker bekrefter dette, armbånd for anheng er en enorm vellykket trend selv denne sesongen. I Michael Kors-kolleksjonen 2023-2024 spenner smykkene fra de mest robuste og grisete kjedemodellene med pavédetaljer til sjarmene, til versjonene med små lyspunkter, avvist i 14K gull-, 14K rosegull- eller rhodiumvariantene .


Også langs Michael Kors-armbåndene finner vi de legendariske hengelåsene laget av fargede edelstener, fra ekte turkis til rosekvarts . For de som har en forkjærlighet for det stive armbåndet, tilbyr merket åpne modeller med mikrosfærer, hjerter eller plaketter med 70- stil flerfarget pavé. Mens den mest elegante bangle stilformene veksler med sjarmen av gull, er det spennende prikken over av svart onyx .

RINGER

Fra klassiske toppunkt til dekorerte båndringer, fra modeller med kabalstilinnstillinger til sammenflettede, er Michael Kors-ringene livlig av store og små fargede steiner som gir dem et særegent avtrykk. De mest spesielle i Michael Kors-linjens smykker høst vinter 2023-2024 er sølvcocktailringene med stor sentral onyxstein, perfekt for mer formelle anledninger som seremonier.

Minimal og lineær stil for ringene med merkets logo og med hjerteformede anheng, mens ringene er dekket med glitrende pavé over hele båndet. De modulære formene blir mer og mer vellykkede, det samme er Stroili-linjen. Merket belønner formen til det uendelige for sine variasjoner fra korsmotivet, mens modellene med glorie viser frem overlappingsspill som gir dem et mer avgjørende preg.

CHARMS

I humør etter noe romantisk? Michael Kors hjerteformede anheng har avrundede og tonede former, også tilgjengelige i versjoner med todelt hjerter dekket i en pavé av glitrende steiner. Lyse pastellfarger gjør anheng med edelstener som turkis og kvarts mer livlige, mens anheng med naturtema har former som månen eller kloden, perfekt for å gi karakter til dagens halskjeder og armbånd.

Ser du etter en heldig sjarm ? De hesteskoformede modellene kommer igjen med gullbelegg, mens hengelåsene tilbys i mer sofistikerte versjoner, ideell for å pynte utseendet på kvelden.

HVORDAN KJØP MICHAEL KORS HANDLE ONLINE juveler

Du kan kjøpe Michael Kors smykkekolleksjon høst vinter 2023-2024 ved å gå til de fysiske butikkene til merket eller til nettbutikken til det offisielle nettstedet www.michaelkors.it som sendes over hele Italia .

Halskjede med anheng eller ring med edelsten? Hva er artikkelen fra Michael Kors vinter 2023-2024 smykkekolleksjon som du liker best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

OPPDAG DE ANDRE VAKRE SAMLINGENE:

  • Michael Kors posekolleksjon høsten vinter 2023-2024.
  • Den siste skokatalogen av Michael Kors.
  • De nye Michael Kors 2023-2024 klokker.
  • Michael Kors herreklokker 2023-2024: katalog og priser.
  • Michael Kors-lommebokolleksjon for kvinner 2023-2024.
  • Michael Kors herre lommebokkolleksjon 2023-2024.

Kategori: