Swarovski 2023-2024-katalogen er den perfekte kombinasjonen av innovasjon, design og håndverk. Den nye kolleksjonen er inspirert av kjærlighetssymbolikken med anheng i form av hjerter, buer og stjerner . Blant nyhetene er det MoonSun-linjen født fra samarbeidet med skuespillerinnen Penélope Cruz, som blander minnene fra barndommen med den typisk spanske tradisjonen .

Du er klar til å oppdage alle de nye Swarovski-smykkene våren 2023-2024!

øredobber

I Swarovski 2023-2024- smykkekolleksjonen skiller rhodium eller gullbelagte eller rose gull øreringer . Disse er dyrebare med en bestemt 3D-silhuett i form av en bue, munn og hjerte pyntet med Swarovski- krystaller .

Imidlertid er det også anheng Swarovski-øreringer, for eksempel rakett- og planetformede øreringer, eller dråpeøreringer med rødt krystallhjerte og Clear Crystal pavé . Blant nyhetene er det i stedet Jackets øreringer, en begrenset utgave født fra samarbeidet med Penélope Cruz og inspirert av nattehimmelen .

HALSBÅND

Swarovski sommer 2023-2024-katalogen inneholder lange halskjeder med Y-design og rene linjer, for eksempel Lifelong Bow-forslaget med bue- motivet som et symbol på kjærlighet . Imidlertid er det nok av overlappende modeller detaljert med krone og tiara sjarm, pluss en feminin lapp gitt av det rosa krystallhjertet.

Mens Swarovski choker halskjeder, Swarovski choker, har hengende hjerter og glitrende krystalldekorasjoner. Det dobbeltlagede Mayfly- kjedet derimot, kombinerer en rekke teknikker og materialer, inkludert mikropavé og rhodiumbelegg for å gjenskape ideen om en fortryllet skog .

ARMBÅND

Livslang bue- armbånd med bue og 3D-design representerer alt håndverket i Swarovski våren 2023-2024-kolleksjonen.Et tilbehør som kombinerer elegante linjer med gnisten av krystaller og en blanding av platinger . Blant nyhetene finner vi Swarovski 2023-2024- armbåndet fra Remix Collection, med usynlig magnetisk lås og Minnie-sjarm med dekorasjoner av metall og pavé.


I Swarovski-armbåndslinjen er det flere stive modeller, for eksempel dobbelt silhuettforslaget, beriket med fullskjærte krystaller i forskjellige former og farger . Imidlertid mangler det ikke klare krystallarmbånd med cupchain-design, komplementert med en glidende lukking for bedre passform.

RINGER

Swarovski-ringer er preget av en sofistikert og moderne design, detaljert med dyrebare detaljer. Et eksempel er forslaget Ett med et rhodiumbelagt bånd besatt med steiner plassert side om side pluss en rød krystall .

Lifelong Bow-linjen derimot inkluderer dobbeltringen med en ungdommelig form, beriket av en tredimensjonal bue . Mens vi blir truffet av settet med to gullforgylte ringer, som du kan vise frem sammen eller hver for seg. Den første har en krystall i form av et hjerte og et bånd dekorert med pavé, mens den andre har et V-design fremhevet av Clear Crystal .

HVORDAN KJØP SWAROVSKI ONLINE BUTIKKER OG BUTIKKER

Du kan kjøpe Swarovski-smykkekolleksjonen våren / sommeren 2023-2024 i butikker med ett merke eller hos autoriserte forhandlere eller online på det offisielle nettstedet www.swarovski.com.

Hva synes du om Swarovski 2023-2024 smykkekolleksjon? Hvilke kreasjoner har du allerede erobret? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: