Her er jeg med en ny anmeldelse med mange fargeprøver for å vise deg de nye " Wet n wild Fast Dry " emaliene .

Jeg hadde sjansen til å prøve 3 virkelig vakre nyanser, vakre farger akkompagnert av en metallisk og glittereffekt. Kanskje mange ikke kjenner dette emaljemerket, men jeg forsikrer deg om at det var et veldig positivt funn!

Emballasjen til " Wet n wild fast dry " -samlingen av glasurer er veldig enkel med en hette som er lett å åpne takket være sidefoldene. Flasken inneholder 13, 5 ml produkt.

Etter normal prosedyre for påføring av emaljen - basen for å beskytte neglen, farget emalje og i fin topplakk - forsikrer jeg deg om at varigheten er veldig lang, hele 15 dager.

Så vi kommer til min anmeldelse . Emaljene jeg prøvde er alle fra den raske tørre linjen, som tillater en veldig rask tørking, her er fargene som brukes:

- 234C Hannah Pinktana: rosa - lilla glitter
- 236C Silvivor: metallisk rist
- 235C Blue Vil bli millionær: glitrende blå

Som du ser på bildene er fargene fantastiske, fulle, intense. Favorittene mine er rosa og grå. Glitterne er mikrostore, men veldig lyse. Berøringen er veldig blank og glatt å ta på.

Du kan ikke engang tro at disse emalene har holdt seg gode i 15 dager, så her er beviset:

Som du ser på bildet, kan du se veksten av neglen, men den våte, ville tørre emaljen har holdt seg intakt og har også beholdt sin glans.

Etter fargeprøven her er noen tips for å fjerne dette produktet fra neglen, siden det er veldig motstandsdyktig, er det litt slitsomt å eliminere det:

1. fukt løsemiddelbomullen godt;
2. hvil den på neglen i 10 sekunder;
3. begynn å gni til den forsvinner.

PRODUKTBLAD
navn Våte n ville emaljer - Rask tørr
merkevare Våt n vill
pris 2 dollar
GENEREL VURDERING
fordeler Veldig lang levetid, ekstraordinær glans
ulemper Vanskelig å fjerne
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 9
pris 8
Kvalitet / pris 9
effektivitet 9
emballasje 9
Generell vurdering 9

Kategori: