For en super glitrende manikyr i påvente av jule- og nyttårsferien, her er de splitter nye Diamond Collection-glasurene fra Bottega Verde !

Gel Shine-emaljene fra Bottega Verde er så blanke at de har en geleffekt som ligner på den som en profesjonell manikyr kan gi: en spesiell formel med en eksepsjonell glanset overflate og en homogen farge . Bottega Verde-emaljene er utstyrt med en nyskapende maxi-flat børste som garanterer en upåklagelig applikasjon og gjenoppfinner seg selv til jul 2023-2024: sterke nyanser og et glitteroppløp, som umiddelbart gir en festlig luft til neglene.

JULGAVEPAKKER

Den begrensede utgaven Diamond-kolleksjonen inneholder to gavepakker som inneholder fire Bottega Verde- emaljer, i 5 ml- format, hver:
- Party Mix, med fargene Scarabeo, Orchidea lamè, Glitter Gold og Glitter Silver;


- Red & Gold, med Polvere di Stelle, Pearl Red, Multicolor Glitter og Burlesque Glitter.

Hvor mye koster de? De glitrende pakkene med Diamond Collection Bottega Verde glasurer er allerede tilgjengelig til en pris av 9, 99 euro både i de fysiske butikkene til merket og på nettstedet. Settet er en fin gaveidé for høytiden, og fargene er også perfekte for nyttår og epiphany!

Hva synes du om disse superblanke emaljene? Ikke glem å også oppdage julesamlingene til Zoya Wishes og Opi Gwen Stefani emaljer!

Kategori: