Kviser er en hudtilstand som flekker huden eller vansirer den med kviser, hudormer, rødlige pustler eller cyster.

For mange mennesker, spesielt unge mennesker, er det ikke en enkel passasjers nød som bare varer noen måneder, men en alvorlig hudsykdom. Tenåringer har alltid lidd mest. Ifølge noen eksperter påvirkes rundt 80 prosent av dem i ulik grad av kviser.

Hvordan kan du bekjempe dette kjedelige problemet som pinliggjør så mange mennesker?

1) Husk at nervøs spenning og følelser kan stimulere sebaceous sekresjon. Det kan hende at en stor kvise dukker opp like før en viktig hendelse eller under de etterlengtede undersøkelsene. Prøv å kontrollere angst og ikke stress deg selv for mye. Unn deg kanskje vakre turer i friluft, eller sunn rekreasjon for å roe deg ned.

2) Vet at det ikke er noen mirakelkur å bekjempe kviser og kviser for reklame. Imidlertid er det produkter som geler, kremer, rensende kremer, såper og ansiktsmasker som inneholder benzolperoksid (et antibakterielt middel) som hjelper med å holde kviser under kontroll. Det er imidlertid alltid viktig å rengjøre huden grundig med en såpe eller krem ​​som desinfiserer porene slik at den ikke blir smittet. Unngå fete eller kosmetiske oljer basert på fete oljer og fjerning av sminke før du sover.

3) I tilfeller av bekymring og desinfisering av kviser er det bra å oppsøke legen, og spesielt kontakte en hudlege, som vil kunne gi deg råd om de mest egnede produktene for rengjøring av huden og en nøyaktig pleie å følge.

4) Ta vare på helsen din generelt, nærer deg selv på en sunn og balansert måte, trener, hold deg i friluft så mye som mulig og sover nok. Dette bidrar til å redusere utseendet på kviser . Unngå mat som er næringsfattig og ikke-naturlig, foretrekker frukt, ideell for sunn hud.


5) Endelig, arm deg med mye tålmodighet! Siden det tok en viss tid før problemet oppsto, bør du ikke forvente at det forsvinner over natten. Noen tar et år å få behandling, men forbedringer kan sees så tidlig som seks uker. Følg nøye de nevnte rådene, og enhver behandling som legen din indikerer, vil kvisen din visne over tid!

Kategori: