Med ankomsten av den etterlengtede sommersesongen presenterer Lancome Subtil Cushion Blush, den første flytende rødmen innkapslet i en pute!

Utenkelig til i går, i dag er puteformatet et virkelig must: bare tenk på det berømte Miracle Cushion Lancome-fundamentet og den nylige Color Correcting Primer Miracle CC Cushion, spesielle korrigerende grunning for misfarging av hud.

CUSHION BLUSH LANCOME

Den nye Lancome Cushion Blush Subtil representerer således den første transportable flytende bluseren fra den franske maison, som kombinerer lysstyrken til en tradisjonell rødme med det praktiske og brukervennlige av et kompakt produkt.

Levert i seks livlige nyanser, og med Lancome-rødpute kan du oppnå en skreddersydd intensitet, som kan moduleres etter ønske, for en lysende hudfarge, med en enkelt bevegelse og på noen få sekunder. Et unikt produkt å påføre og blande enkelt og for å oppdatere når som helst på dagen også "på farten", med buss eller på toget.

Den nye Lancome rødmeputen sprer seg og falmer lett i ansiktet takket være Fresh Touch-svampen, en ny applikator som kombinert med den flytende formelen gir ansiktet friskhet, fuktighet og lysstyrke.

Subtil Cushion Blushes er egnet for alle hudtyper, for en naturlig sminke pyntet med elegante, delikate rosenrøde kinn.

HVORDAN DU BRUKER BLUSH-KUDDET

Hvordan bruker du det? Lancome-rødmene som er preget av 'pute-systemet', brukes på samme måte som fundamentet og bb-kremputen. For påføring av produktet brukes den praktiske svampen i pakningen: etter å ha tappet applikatoren lett på rødmeputen, skal den tappes på kinnene med lette berøringer for et super naturlig og delikat skyggelagt utseende. En unik applikasjon: den flytende formelen strømmer veldig lett på huden for en øyeblikkelig skånsom effekt !


På den annen side, ved å tappe produktet på huden, oppnås en større intensitet, noe som gir liv til en mer mettet og tilstedeværende, men alltid naturlig farge.

Cushion Blush Subtil Lancome vaskbar antibakteriell svamp ble designet for å tillate hygienisk bruk av produktet. For å rengjøre den, anbefaler maisonens eksperter å suge den i varmt vann og såpe og deretter la den tørke i luften.

BLUSH CUSHION LANCOME COLOURS

Den nye Lancome pute rødme ble presentert i seks nyanser avvist i romantiske rosa og oransje nyanser. La oss se dem i detalj:

  • 02 Rose Lemonade, baby rose;
  • 022 Rose Givré, antikk rose;

  • 024 Glitrende Framboise, livlig fuchsia;
  • 025 Sorbet Grenadine, koralloransje;

  • 031 Oransje sprut, oransje;
  • 032 Splash Corail, lys korallrosa.

PRIS OG HVOR DU KJØPER KUDDEN BLUSH

Subtil Lancome Cushion Blush kan kjøpes for € 38, 50 på Sephora parfymerier spredt over hele Italia og på den offisielle hjemmesiden på DENNE SIDE. I noen parfymerier er disse produktene ikke til stede, så å kjøpe online er den eneste løsningen.

Er du nysgjerrig på den nye Lushome Paris rødpute? Har du noen gang prøvd sminkeputerprodukter? Gi oss beskjed om dine erfaringer i kommentarene!

___________________________________________________________________________

DU KAN OGSÅ LIKE:

  • Cushion Blush Shu Uemura i samarbeid med Kathleen Kye.
  • L'Oreal Cushion Glow Blush
  • L'Oreal Glam Bronze Cushion de Soleil bronsepulver

Kategori: