Eisenberg er et parisisk kosmetisk hus med en kunstnerisk og fascinerende sjel, og emblemet for denne elegante stilen er Eisenberg J'Ose-forslagene, dufter for ham og hennes helt spesielle, fordi de er preget av de samme notatene, men forslag i forskjellige drag.

Parfymen J'Ose Eisenberg er faktisk den første luktproduksjonen som ble skapt av Josè Eisenberg, en mester i eleganse som i 2000 fødte disse moderne og evige dufter som representerer filosofien til skaperen, alltid klar til å våge.

Disse parfymer for kvinner og menn, J'Ose Famme og J'Ose Homme, kombinerer spennende og styrkende ingredienser med søtere, hypnotiske og fløyelsaktige noter som slippes ut med unike aksenter: sammensetningen av de to duftene er den samme, men det er en blanding av disse for å variere, noe som gjør de to J'Ose-duftene forskjellige og komplementære.

José Eisenberg lekte med navnet sitt som transformerte det til J'Ose, en verdensomspennende suksess, nøkkelinspirasjon for deklinering av det kreative konseptet til en unik bukett med den 'hemmelige balansen' av elementene for hver duft for menn og kvinner fra L'Art du Parfum.

J'OSE FEMME, J'Ose Eisenberg parfyme for kvinner
En luktende forføringsdrikk, en kultuftduft av Eisenberg Paris som slipper løs sin uforglemmelige, overveldende og provoserende akkord takket være den runde buketten med mokka-kaffehjertenotater og jasminblomster kombinert med artemisia og rav.

J'OSE HOMME - J'Ose Eisenberg herre parfyme
Sinnelig og uimotståelig, denne maskuline duften av den parisiske motehuselskende og kunstelskeren er forførende og mystisk takket være notene fra mynte, artemisia, mokka-kaffe, rav og patchouli.

Her er sammensetningen av begge J'Ose Eisenberg-dufter: like, men dypt forskjellige.
Toppnoter: Sitron, Artemisia, mynte.
Hjertenotater: Lavendel, kaffe-Moka, Jasmine.
Hale Merknader: Patchouli, Cedar, Musk, Sandelved, Amber.

Vi minner om at disse magiske feminine og maskuline duftene er tilgjengelige for kjøp i vårt land utelukkende på Sephora parfymerier og i Maison sin nettbutikk til en pris av 55 euro for 30 ml format, 85 euro for 50 ml en og 129 euro for 100 ml en av begge parfymer.

Vi inviterer deg også til å besøke den offisielle hjemmesiden til Eisenberg Paris, hvor du kan oppdage alle de andre forslagene til merket.

Har du noen gang prøvd disse spesielle Eisenberg J'Ose parfymer ? Vi håper å få deg fascinert: disse forskjellige, men like duftene er ekte olfaktoriske vidunder!

Kategori: