Rent lys og iriserende refleksjoner markerer vårens ankomst til Pupa-huset. Makeup-kolleksjonen Uventet skjønnhet har ankommet, for et holografisk utseende som ikke går upåaktet hen.

UVENTET BEAUTY: PUPA MAKEUP SPRING 2023-2024 COLLECTION

Den nye begrensede utgaven av Pupa for våren 2023-2024 kalles Uventet skjønnhet, og det er virkelig noe uventet. Hvert produkt er fullt av lyse perler og iriserende refleksjoner, for å skape uendelige farger og lysbevegelser. Linjen inkluderer øyenskygger, emaljer, leppegloss, et illuminant og en leppeskrubb, alt i begrenset opplag. La oss se dem i detalj!

PUPA Uventet vakker høydepunkt (PRIS € 20, 50)

I den nye kolleksjonen kan ikke Pupa Spring 2023-2024-makeup gå glipp av et lysende, uunngåelig produkt for sminke om sommeren. Løftet er at det er en lett tekstur og lett å blande . Formelen inneholder Soft Focus-pulver og toning-nuggets, for å gjøre huden glatt og strålende. Den er tilgjengelig i en enkelt nyanse:

  • 001 Rose Gold, delikat rosa gull beriket med glitrende perler.

Fargeprøvene fra den opplysende Pupa Unexpected Beauty våren 2023-2024.

PUPA UVENTET BEAUTY EYESHADOW (PRIS € 18, 50)

Pupa øyenskygger i den nye vårkolleksjonen er rik på iriserende refleksjoner . I formuleringen er det en blanding av perler og pigmenter, for en optimal frigjøring av farger og en ekstrem lysstyrke, og en blanding av permer, for maksimal vedheft på øyelokket.

De nye Pupa øyenskyggene er oftalmologisk testet, fri for parabener og lav risiko for allergi. De tilgjengelige nyanser er:

  • 001 Kameleongull, gull med grønne nyanser og tone-til-tone refleksjoner;

  • 002 Kameleonfiolett, kaldfiolett med sølvrefleksjoner;

  • 003 Kameleongrønn, turkis med en grå base med hvite refleksjoner;

Dette er fargeprøver fra mono øyenskygger Pupa Enexpected Beauty.

PUPA UVENTET LIPSKRUBB (PRIS € 15)

Den nye kolleksjonen Pupa utgjør våren 2023-2024 har også en leppeskrubb, for et blendende smil og en munn å kysse. Den kremete og mykgjørende strukturen inneholder mikrokorn med sukker, for å eksfoliere, glatte og fukte.

Uventet leppemangel (PRIS € 16, 50)

For våren 2023-2024 har Pupa også tatt med tre nye leppeglosser i sminkekolleksjonen Unexpected Beauty. Formelen er beriket med filmdannende og kopolymermidler, som gjør teksturen glatt og lett, og med perler og lysende pigmenter, for en rik farge med iriserende refleksjoner . Finishen lover å være lys og aldri klissete.

Fargene på de tre leppeglansene er:

  • 001 Chameleon Rose Copper, en blanding av antikk rose og bronse med gyldne refleksjoner;

  • 002 Kameleon Magenta, lys og levende syklamen rosa med lilla refleksjoner og gyldne flekker.

  • 003 Kameleon rosa blå, kaldbasert lakserosa med blå refleksjoner og gyldne flekker.

Fargeprøvene på huden til de tre Uventede Lip Gloss Pupa våren 2023-2024.

PUPA SPRING 2023-2024 SMALTI (PRIS € 7, 70)

I den nye sminkekolleksjonen Unexpected Beauty kunne emalene ikke mangle, avvist i tre holografiske nyanser som minner om emalene til Star Dust Pupa. De kan brukes alene, for en svak iriserende effekt, eller som en toppfrakk på andre farger, for å skape nye fargenyanser.

Formelen inneholder spesielle filmdannende midler, som letter påføring og fremmer rask tørking. De tilgjengelige nyanser er:

  • 001 Kameleonrosekobber, bronsefarge med antikke rosa refleksjoner og gyldne flekker;

  • 002 Kameleon Magenta, magenta rød med blå refleksjoner og sølvflekker;

  • 003 Chameleon Punk Blue, lakserosa med blå refleksjoner og sølvflekker.

HVORDAN KJØPE MAKE UP PUPA UVENTET BEAUTY COLLECTION

Den nye Pupa Primavera 2023-2024-kolleksjonen er allerede tilgjengelig på den offisielle Pupa-nettsiden og kan også kjøpes i de beste italienske parfymerier.

Liker du denne nye linjen full av iriserende refleksjoner? Hva er det produktet som inspirerer deg mest? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene!

Kategori: