Moteshowet som presenterer den nye kolleksjonen Luisa Spagnoli 2023-2024 heter " Rendez-vous i Marrakech. " Nicoletta Spagnoli har faktisk forestilt seg en gruppe vakre og fasjonable kvinner som møtes i denne byen med suggererende atmosfærer . Hovedpersonene i linjen er overdrevne volumer, etniske detaljer og varme farger, for kreasjoner med 50-talls berøringer blandet med livlige sigøyner og bohemiske elementer.

Men la oss sammen oppdage utseendet til moteshowet Luisa Spagnoli vår sommer 2023-2024.

LUISA SPAGNOLI VÅRSOMMER 2023-2024

Viktige volumer, overdrevne lengder og dyrebare stoffer kjennetegner Luisa Spagnoli sommer 2023-2024. Blazerjakkene er opplivet av avgjørende mannlige innslag, mens buksene blir mer og mer maxi, elegante, men med en kant over.

Sjekktrykk og etniske preg gir karakter til de lange og korte kjolene i linjen i varme middelhavsfarger som kjører på stoffer som silke, lin og bomull . Endelig erobrer det sigøynestil tulipanformede skjørt scenen og står som en av de mest interessante trendene for neste sesong.

KORTE KJOLER

Luisa Spagnoli våren 2023-2024-kolleksjonen er laget med dyrebare, men strengt naturlige materialer . Plissene ble laget manuelt med gamle treformer, mens silhuettene til Luisa Spagnoli- kjoler er designet for å gjøre enhver kvinne til å føle seg vakker og rolig uansett størrelse.

De korte kjolene i 50-årene har brede ballonghylser, kroppsdel ​​med båthals og raffinerte svart-hvite vichy-trykk . Flotte hovedpersoner er silke-, satin- og satengstoff. De stripete sundressene spiller på den effekten jeg ser jeg ikke ser, mens kjoler med v-hals og det brede flared skjørt dekker seg med abstrakte og flerfargede stripete motiver .

LANGE KJOLER

Svart og hvitt dominerer scenen i den nye kleskolleksjonen Luisa Spagnoli 2023-2024, vekslet med varme nøytrale nyanser som sand og beige, men også med regnbuens nyanser av rosa, grønt og blått, uten å glemme den gule elskede av Maison. De flounced kjolene har elegante polka dot mønstre, stroppeløse former med nakne skuldre preget av krøller opp til bunnen.


Bardot-utringningen pynter Luisa Spagnoli-kjolene i stripete stoffer, mens kjemikerne blandes med safariske kjoler, brede og myke langs silhuetten, med store belter i livet. For kvelden kommer de mest romantiske kreasjonene, kjoler med stabeløse bustier og brede plisserte skjørt i tyll med raffinerte juvelerapplikasjoner og glitrende lurexdetaljer .

ELEGANT SUITS

Luisa Spagnoli- drakter er brede, luftige og flytende og er uformelle dagtøy med en veldig sofistikert lokk. De er preget av intense nyanser og for detaljer inspirert av den mannlige garderoben, men ikke bare. Jumpsuitsene fra Luisa Spagnoli-kolleksjonen vår sommer 2023-2024-kolleksjonen har detaljer som ikke går upåaktet hen, fra folder langs V-halsen med buer og ballongballonghylser med vintage ekko.

Silke ruffles langs halsen dekorerer de mest elegante seremonimodellene . Alle har brede palazzobukser i bunnen med blussede former uten definisjon som grasiøst kjærtegner formene.

TOPP OG SKJORTER

Krøllete og intrikat designet tomter oppliver Luisa Spagnoli- blusene fra den nye kolleksjonen. De forhåndsinspirerte modellene kommer tilbake for å tilby de legendariske polka-dot-mønstrene, mens forførende transparenter og 3D-blomsterinnsatser pynter de mest vågale kveldsmodellene. Grime kuttet veksler med vertiginous halsringninger ved navlen .

Gipsy- inspirasjon til Luisa Spagnoli-skjørt, flissede modeller som alltid har en veldig høy midjelinje vektlagt av et ad hoc-belte. Modeller i ensfarget farge veksler med dem med abstrakte tofargede og optiske motiver i det klassiske svart-hvitt, mens skjørt i safari-stil har raffinert, foldet detaljering i bunnen.

SKJORTER OG LANGE SKJORTER

Luisa Spagnoli- skjortene er i tråd med den generelle leitmotivet i samlingen: overdrevne volumer. Store 3/4 ruffede ermer er kombinert med forførende ruffles og lukker med justerbare stropper, mens dristigere berøringer markerer denimskjortene med viktige krager.

Boho elegante broderier i varme nyanser av solrikt gult dekorerer de lange skjørtene på linjen helt plissert. For seremonielle skjørt i barberte stoffer tildeles varme farger som burgunder og rosa, mens de flerfargede etniske teksturene gir et lysere preg til 70-tallets sigøynerstilmodeller .

PANTS

Luisa Spagnoli- bukser er brede, veldig brede, og representerer en ide om sterk, dynamisk og stadig mer modig femininitet. Blandet med formen på et bukseskjørt er de gjort mer sofistikerte ved valg av fine stoffer.

Berører à la garçonne for brede bukser med folder og folder på livet. Mens de klassiske palazzobuksene er dedikert til de som foretrekker en mindre lunefull stil, men tilbys i lette og silkemyk tekstiler for å gi antrekket en hyper feminin aksent.

TAILLEUR PANTER

Luisa Spagnoli elegante buksedrakter er moderne og raffinert i hver eneste detalj, og beveger seg mellom 70-talls berøringer og Haute Couture-detaljer. I den formelle buksedrakten Luisa Spagnoli , skifter fokuset til lange blazere med androgyne dobbeltbrystede former, kombinert med brede bukser med veldig høy midje.

Dagsdraktene er kledd i dyrebare dyretrykk som de med slangeskinneffekt, mens skjorta i det mer uformelle utseendet blir en stor jakke med referanser til herremote, pyntet med fine detaljer som store kontrastknapper, nedlagte skuldre og ruffles bon ton langs ermene.

VIDEO viser LUISA SPAGNOLI VÅRSOMMER 2023-2024

Vi viser deg den offisielle videoen av moteshowet som ble skutt av merkevaren for vår sommeren 2023-2024-kolleksjonen!

HVORDAN KJØPE LUISA SPAGNOLI SAMLING

Kolleksjonen av motevisningen Luisa Spagnoli vår sommer 2023-2024 er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Anta at den vil bli lagt ut på salg ved utgivelsen av forhåndsvisningen av vårens sommer i de første månedene av 2023-2024. Den finner du i fysiske butikker og online på den offisielle nettsiden shop.luisaspagnoli.it hvor du for øyeblikket kan kjøpe vinterkolleksjonen.

Ikke gå glipp av Luisa Spagnoli høstvinter 2023-2024 kleskolleksjon som er i salg og i butikker og på nettet!

Hva synes du om Luisa Spagnoli 2023-2024 motevisning? Liker du de foreslåtte kombinasjonene og Middelhavet og afrikansk inspirasjon av samlingen? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

TAP IKKE ANDRE NYHETER LUISA SPAGNOLI:

  • Luisa Spagnoli formalwear-kolleksjon.
  • Den nye samlingen av Luisa Spagnoli vesker høst vinter 2023-2024.
  • Luisa Spagnoli belter, alle modeller å kombinere med motelinjen.
  • Luisa Spagnoli solbrillekatalog.

Kategori: