I dag vil jeg vise deg hvordan du lager en bestemt frisyre på egen hånd, den " doble flettet ".

Det er en veldig pen hårfrisyre, som du kan bruke til mange anledninger, fra turer med venner til kveldsturer (pizzeria, kino, uformelle middager, aperitiffer), men hvis du anser det som passende selv for daglige anledninger som skole eller jobb, er det ditt skjønn som alltid.

Er du klar til å finne ut hvordan du gjør en dobbel flette ? Følg opplæringen, så vil du se at det er enkelt å lage på en "gjør det selv" måte.

NØDVENDIG
Her er hva vi trenger for å lage fletten:

- en børste;
- et fikseringsmiddel;
- en kam;
- hårnåler;
- to elastiske bånd for hår (muligens nærmere hårfargen), jeg brukte en veldig fin en til sluttdelen og en tykkere for den første delen.

PROSEDYRE
Her er de viktigste trinnene som skal følges for å lage dobbel flette :

FØRSTE TRINN: børst håret godt og eliminer eventuelle knop, bruk det valgte fikseringsmiddelet og fordel det med kammen.

ANDRE TRINN: ta håret til den ene siden, kam det godt, form en lav sidesvans og lukk det med elastikken.

TREDJE TRINN: del den oppnådde halen i to lignende låser for mengde hår, ta en og del den om igjen i tre andre låser, begynn å danne en enkel flette og lukk den med den fineste elastikken.

FJERDE TRINN: gjenta det tredje trinnet med den andre strengen igjen fri, når du er ferdig løsnet forrige flette for å gjenoppta elastikken og dermed bli sammen med de to flettene .

Femte trinn: gå med fingrene for å flette flettene, trekk litt i de ytre strengene, når du er ferdig, forener du sentrallåsene med hårnålene slik at de blir en enkelt flette, spray et lag med lakk (valgfritt) og her er det endelige resultatet!

Nedenfor er videoopplæringen for å kopiere dobbeltflettet :

Oppdag også hvordan du lager mange andre enkle, spesielle og elegante frisyrer i delen " Håropplæringer ". Du finner frisyrer for dag, kveld og bryllup, med andre ord til alle anledninger!

Kategori: