3D-manikyr-, juvel-, perle- og glitter-applikasjoner, neglekunst med stilettegler og fargede neglelakk er blant de mest interessante vårsommer 2023-2024 negletrender! Men de naturlige korte neglene og de nakne emalene vender tilbake ved siden av den tidløse røde neglelakken!

La oss finne ut alle 2023-2024 negletrender som kommer direkte fra moteshow !

SPIKELTRENDER VÅRSOMMER 2023-2024

Neglekunst juvel, metalliske glasurer, 3D-applikasjoner og geometriske dekorasjoner er blant de mest populære sommersnakketrendene i 2023-2024 for den kommende varme sesongen. Ovale og mandel negler fortsetter å være det mest populære valget, men selv stilett negler gjenopplever et viktig øyeblikk. De fluorescerende emaljene viker for intense røde nyanser, mens logoer, abstrakte motiver og naturlige temaer gir karakter til de mest bekymringsløse manikyrene.

Negler med perler

Blant de mest interessante våren 2023-2024 negletrender er neglekunsten med perler, i veldig originale versjoner. Nails by Mei tegner for Adeam en innovativ variant av aksentspikerkunst, med en base av naken emalje som gjennomsiktige dråper veksler med perler og juvelinnsatser. Perlene vender også tilbake for å dekorere de korte neglene som er valgt for å pynte Simone Rochas utseende, fra basen i en delikat pulverrosa.

HEGNER MED STRASS OG KRYSTALER

Men en av de mest vellykkede trender i år er de med lange eller korte juvel negler, som er mandelformet, spiss eller firkantet . De mest eksentriske forslagene er de som er signert av Mei Kawajiri for motevisningen av Marc Jacobs, negler som rekonstruksjon er viktig for, med en lilla base, lavendel og til og med i lysstoffranser av oransje, dekorert med rhinestones, perler, krystaller og vakkert broderi svarte vekslet med grise sidepiercing .

NAKED GLAZES

Elskere av gjennomsiktig neglelakk og mer nøytrale naken nyanser? Det er flere enkle og raffinerte manikyrforslag som kommer til oss fra catwalks. Fargeperlen er Luisa Spagnolis valg for et veldig sofistikert utseende, mens de rosa nakne emaljene dominerer scenen fra Kate Spade og Michael Kors.

Neglkunst med tegninger

Men som hvert år mangler det ikke mer eksentriske eksperimenter, som starter med neglekunst med sommerfugldesign og landskap med en malt effekt. Miss Pop Nails skaper for Jeremy Scott en livlig manikyr med flerfarget abstrakt popdesign med Essie-emaljer . Og hvis disse utseende ikke virker helt ekstravagante, kommer 3D neglekunst tilbake på scenen, med blomster, hjerter og til og med små dyr !


Røde negler

En tidløs klassisk, røde negler er laget i et sortiment som spenner fra amarant til det varmeste burgunder, solide eller med litt kontrasterende design. Rita Remark tildeler innslag av koraller som er perfekte for å pynte på korte firkantede og ovale negler, mens den brennende røde børstet av Beatrice Eni gir et mer sofistikert preg på de skarpeste stiletteglene. En trend å følge med på er da mørkerøde trender til brun, valget av Naomi Nails for å gi karakter til Tommy Hilfiger utseende.

FRANSK MANIKUR OG OMVENDIG FRANSK

En tidløs eviggrønn, den franske manikyren, kommer tilbake i nye versjoner, og begynner med den med en naken base, en grønn halvmåne og sølv og svart glitter detaljer! Lady Fancy Nails signatur for Chromat neglekunst med logo som går over nesten hele overflaten, mens med halvmånes manikyr, eller omvendt fransk, flerfarget glitter matchet med neontoner eller intens koboltblå er tilbake.

Neglkunstgeometri

Er du fan av polka-dot negler laget med dotteren? Sjekk mønstre kommer i brikker og de i de mest ekstravagante fargeblokkene ! Dette er tilfelle av de veldig lange firkantede neglene som er kuratert av Naomi Nails for Akeem Smith-showet, ekte kunstneriske kreasjoner! Mens du er på Rouland Mouret, kan du puste sommerens luft med den lyse flerfargede bølgeleglekunsten nesten med en marmoreffekt .

Negl juvel

Men selv i den kommende varme sesongen er juvel negler utsmykket med et viktig sted, prydet av stjerner og påvirkere. Gull og diamanter er 3D-applikasjonene som er valgt for The Blonds manikyr laget av Cnd World, mens for de som foretrekker en mer bon ton-stil med vintage aksenter, tilbyr Nails by Mei sine utrolige, komosformede manikyr, komplette med gyldne dekorasjoner. ramme! Gotiske detaljer er mer avgjørende for neglekunst med svarte matemaljer pyntet med store applikasjoner av matchende roser, men blant de mest fantasifulle finner vi den franske manikyren med dinglende juvelkjeder av Naomi Nails Nyc. Veldig originale, men hvor komfortable vil de være?

Hva synes du om negletrender for den neste varme sesongen? Hva er din favoritt neglekunst? Skriv det i kommentarene!

Kategori: