Den hjemmelagde skjønnhetsmasken som vi anbefaler i dag, er et gyldig middel mot pletter forårsaket av kviser og hudormer.

Den er spesielt egnet for de med blandet eller fet hud, med store porer og overdreven sebaceøs sekresjon.

Denne masken er enkel å lage og billig, og består kun av naturlige ingredienser. Den er en virkelig kur for uren hud.

Her er hva det krever og hvordan du forbereder det.

Ingredienser til DIY-kvisemaske :
- 2 ts Epsom Salt;
- saften av en halv sitron;
- massen av et langt blad med aloe vera.

For å tilberede blandingen bare bland alle ingrediensene sammen til du lager en kremet deig og deretter påfører den ansiktet. La masken være på i 10 minutter og skyll deretter med varmt vann og klapp forsiktig huden for å tørke den. Effektene vil virkelig være gunstige for huden din.

Det er vitenskapelig bevist at forskjellige løsninger av magnesiumsulfat (Epsom-salt) er et gyldig hjelpemiddel i kampen mot hudskader og kviser, gitt deres eksfolierende egenskaper. Selv uten tilsetning av andre ingredienser, kan Epsom-salt, når det kombineres med vann og blir til en krem, påføres ansiktet for å eliminere hudormer. Mange mennesker bruker Epsom saltforbindelser for å eksfoliere huden, og skyll den deretter med vann.

Sitronen balanserer den overdreven sebaceous sekresjonen takket være den snerpende virkningen og er derfor spesielt egnet for å gjøre kviser og hudormer "tørre" og for å begrense deres utseende. Sitronsaft har også en snerpende effekt på utvidede hudporer og har en desinfiserende effekt.

Når det gjelder aloe vera, har dens enorme helbredende og helbredende egenskaper lenge vært berømt. Denne mirakuløse planten er et universalmiddel for ansiktshuden, gitt dens evne til å helbrede og regenerere huden. Tilfellet med sår, brannskader og epidermale lesjoner er mye brukt, det er også en naturlig smertestillende forårsaket av sistnevnte. Ikke bare det, denne planten reduserer legetiden for huden, men forbedrer til og med blodstrømmen i det skadde området. På fet hud utsatt for kviser har den en beroligende, beroligende og fuktighetsgivende handling.

I tillegg til dette er aloe vera i stand til å redusere kolesterol i blodet, er en betennelsesdempende, forhindrer virusinfeksjoner og har også kreftegenskaper. Det er ikke vanskelig å finne det selv i mange italienske hager, siden det er en enkel plante å dyrke. Noen mennesker lager en infusjon og drikker den hver morgen, men for de som aldri har prøvd det, bør du bedre starte med en DIY-maske !

Kategori: