"Overskudd er min suksess" sier Roberto Cavalli på presentasjonen av de to nye dristige duftene fra Just Cavalli-linjen . To dufter designet for et forføringsspill, dedikert til spenningen med "jakt": Just Cavalli Gold for Her and for Him .

For kvinner, en blomsterduft inspirert av Orienten, mens for menn en krydret og woody duft: to motsetninger som smelter sammen i essensen av forførelse. La oss se i detalj den nye Just Cavalli Gold-parfymen i to versjoner, kvinner og menn!

BARE CAVALLI GULL FOR henne
Eau de parfum feminin og intenst forførende takket være blomster- og orientalske notater . De pirrende toppnotene av hasselnøtt og mandarin fører til det vakre duftstoffet med jasmin, marshmallow og woody iris . Grunnnotene, lær og palisander, blandes med varmen på huden.

BARE CAVALLI GULL FOR HENN
Krydret og woody er hannen Just Cavalli Gold eau de parfum . De livlige toppnotene av svart pepper, kardemomme og muskatnøtt smelter sammen med den originale harmonien av liten kaffe, en hyllest til Roberto Cavallis italienske røtter. Vedvarende på huden, vetiveren og lærbunnen er sensuell og ypperlig viril.

PERFUMPAKKE
I de nye Just Gold-duftene ble de karakteristiske flaskeflaskene fra Just Cavalli nedsenket i et gyldent flytende metall, og dukket opp igjen som blendende gjenstander av lyst, som avslører duften inni, bare gjennom laserskjæring av Just-logoen .


I Just Gold for Her skisserer et tydelig pytontrykk rundt nedleggelsen duften av Just Cavalli. I Just Cavalli Gold for Him forblir flasken imidlertid svart, og kontrasterer det strålende gullet kraftig ovenfor.

Just Cavalli Gold for Her og for Him parfymer fås i de beste parfymeriene i tre størrelser til følgende priser:

Bare gull for henne30 ml49, 50 euro
50 ml66, 00 euro
75 ml86, 00 euro
Bare gull for ham30 ml47, 00 euro
50 ml63, 00 euro
90 ml86, 00 euro

Hva synes du om disse nye Just Cavalli-duftene? Har du allerede prøvd de andre versjonene?

Hvis du er ute etter en parfyme å gi eller å gi deg, foreslår vi den romantiske Daisy Dream av Marc Jacobs, den elegante knuten av Bottega Veneta og den raffinerte Dahlia Divin av Givenchy.

Kategori: