Nyheter hjemme ELF Cosmetics : glitter go go for den nye Elf Essential Glitter Mascara, for en absolutt glitrende 2013 . Foreløpig er de tilgjengelige internasjonalt, men vi håper at de snart kommer til Europa også.

Åpenbaring av 2023-2024 og høydepunkt for 2020, etter måneder med matt effekt, kommer glitteren sterkt tilbake til scenen og lyser opp vårens sminke . På denne måten viser den nye Glitter Mascara Elf seg å være det ideelle produktet for å lyse opp utseendet.

Elf glitter- mascaraene er tilgjengelige i fire morsomme varianter av farger, sølv, gull, plomme og flis, og er perfekte for å gi en ekstra vri på den klassiske svarte mascaraen, og er gjennomsiktig og pyntet med farget mircobrillantini. De kan også påføres øyelokket for en ekstraordinær glittereffekt!

Videre tillater den spesielle applikatoren til denne nye glittermascaraen laget i USA en enkel applikasjon av produktet og en perfekt modulasjon, for et upåklagelig og profesjonelt resultat.

Her er den splitter nye Glitter Elf Mascara nærmere ( Pris $ 2)
- Sølv, sølv
- Gull, varmt gull
- Plomme, varm fiolett
- Teal, intens turkis

Liker du ideen om å kunne bruke glitrende glitter på din klassiske mascara? Er du nysgjerrig på disse nye Glitter Elf Mascara ?

Kategori: