Badedrakter følger med menn ved mange anledninger. For en aperitiff ved sjøen parret med en t-skjorte, som en bermuda i byen for et sporty utseende eller shorts for menn som er dynamiske selv på stranden.

La oss se sammen alle nyankomne blant mennene i Calzedonia 2023-2024-kostymer!

CALZEDONIA COSTUMI UOMO

Med Calzedonia herrekostymer kan du være fasjonabel selv på stranden. I årets mest bekymringsløse sesong kan ikke farger og mønstre mangle. Tropiske trykk, fisk og prikker gjør shorts unike.

Strandbokserne har rikelig med linjer, side- og baklommer, men også kontrasterende snore og indre nettingstruser for en behagelig passform.

BOXERKOSTUMER KALZEDONIA

Stripes, kamuflasje og krysset frontlukking gir Calzedonia-badedrakterne et vintage og uformelt utseende.

Den brede og komfortable passformen og den lange modellen av Calzedonia-badetøy til menn er ikke å gå glipp av for de som foretrekker surfestilen.

MENES SLIPKOSTUM

For de med et skulpturelt legeme er menns truser et must. Den høye midjen og vanlig farget modellen er et must i kofferten til enhver idrettsmann som ikke vil gi opp lange svømmer og fysisk aktivitet selv på ferie.


HVORDAN KJØP CALZEDONIA MALE KOSTUMER

Du kan kjøpe Calzedonia-kostymer for menn i alle butikkene med ett merke eller direkte på det offisielle nettstedet en.calzedonia.com.

Oppdag også den splitter nye Calzedonia dameklær-kolleksjonen!

Hva synes du om kostymer fra Calzedonia-mennene? Med hvilken ville du se din Ham bedre? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: