Leter du etter inspirasjon til en temafest, eller ønsker du å bli et fantastisk dykk? 50-talls klær er noe for deg! Dette vintage-utseendet er ideelt for en retrofest, fremhever kurver og gjør det super sexy!

50-tallet vender ofte tilbake i forkant takket være den super feminine og glamorøse stilen, noe som forbedrer det fysiske som gjør oss vakre og fortryllende. Denne stilen er preget av brede skjørt med en tendens til et hjul eller et rør, som aldri stiger over knærne, med en godt merket midje og ofte dristige utringninger, bedre hvis de er runde eller hjerteformede, som understreker décolletéen og ansiktsformen.

Dette er grunnen til at vi i dag presenterer deg noen vakre klær fra 1950-tallet av det britiske merket Dolly Dagger, som spesialiserer seg i klær i vintage stil: la oss oppdage dem sammen!

Et gyldig alternativ til den lille sorte kjolen er denne kjolen i 50-årene med fullt skjørt som berører knærne. Modellen er veldig enkel og lineær: halsringningen fra maxi-net-inslaget er sexy, mens midjen er forbedret med en bue som gir figuren den klassiske 'timeglass'-formen (pris £ 120).

Klærne fra 50-tallet er ofte preget av lyse og magnetiske farger, for eksempel denne vakre smaragdgrønne. Ermene er i tre kvarter, en annen viktig egenskap ved vintage-utseendet, og de ser bra ut med båthalsbåndet og det brede midjebåndet som skaper en perfekt midje, selv for de som ikke har definert det. Helskjørtet er mykt og preget av lette folder foran (pris 119 pund).

Rød magnetisk ild til denne kjolen fra 50-tallet som blir til sexbombe! (pris £ 119)

Polka dots er en annen hjørnestein i 50-tallsstilen: de er feminine og morsomme og gjør selv det enkleste utseendet glamorøst. Modellen som følger er super sjarmerende, med et bredt hjulskjørt med et omfangsrikt hvitt underskjørt, en amerikansk utringning som rampete avslører skuldrene og en bue i halsen som gir volum (pris 85 £).

Samme modell, men i svart versjon med røde prikker : uimotståelig! (pris 85 pund)

Korte ermer og super velsmakende kirsebærtrykk for denne modellen med et litt bredt mykt skjørt (pris 96 £).

Ideell til spesielle kvelder, har de to modellene som følger en kjæreste utringning, det vil si et hjerte og litt puffete korte ermer. Skjørtet er bredt, hjulet og superscenografisk, perfekt for dans og å få oppmerksomhet ???? Nydelig også det kontrasterende hvite underskjørtet, en veldig elegant detalj! (pris £ 139)

Fantastisk også i en smaragdgrønn versjon: det skinnende stoffet i denne aftenkjolen Dolly Dagger får den til å skinne som en ekte edelsten (pris 139 pund).

Mørkeblå for denne andre satengskjolen fra 1950-tallet, perfekt for spesielle anledninger (pris 139, -).

50-tallet er imidlertid ikke bare blussede skjørt, men også super sjarmerende skjedekjoler som omfavner kurvene, akkurat som den blå som vi viser deg nedenfor, med korte ermer og krysset hjerteformet utringning (pris 139 pund).

Her er et fantastisk galleri med mange vakre kjoler fra 1950-tallet i katalogen og prisene deres:

Husk at 50-tallsmodellene er veldig bra for alle, de forbedrer middelhavsfysikerne, også de mest sprengte!

Hvor kan jeg kjøpe dem? Hvis du vil kjøpe noen av disse modellene, ikke gå glipp av det offisielle nettstedet Dolly Dagger, dette engelske merket som vi elsker at vi inviterer deg til å kjenne! Prisene varierer selvfølgelig etter modellene, og de sender også klærne til Italia.

Liker du 50-talls klær ? Gi oss beskjed om dine meninger med en kommentar!

Kategori: