Klassiske former, men uventede detaljer, skiller Nero Giardini 2023-2024 poser ! Matelassé- belegg veksler med glitter- og semsket skinntrunker og bandoliers med en vintage smak. Det mangler ikke på koblingsvesker med shoulder rock soul og romslige og store ryggsekker for deg som elsker å reise.

Vil du lære mer og se alle de nyankomne ? La oss sammen oppdage de nyeste Nero Giardini-posene høst vinter 2023-2024!

HÅNDVESKER

Stor og romslig med lærbekledning og metalldetaljer: de nye Nero Giardini 2023-2024 vinterposene som skal bæres for hånd, viser frem former og elementer som ikke går upåaktet hen. Blant nyhetene finner vi avrundet skinnveske med håndtak kantet med stender i vestlig stil .

Bagasjerommene kan skilte med overordnede gull- og matelassé- kjeder, mens bandolierene etter effekt med semsket skinn har en avtakbar skulderstropp med karabinkrok !

SKULDERPOSE

Praktiskhet og stil skiller Nero Giardini skuldervesker ! I kolleksjonen ser vi semsket skinn og mørkegrå faux skinnhobo- modeller med lange håndtak.

Det finnes også bon ton- kreasjoner med gullinnsatser, snap-lukning og quilting av honningkaker !

SKULDERPOSE

Den svarte nyansen beskriver skulderveske-modellene til Nero Giardini 2023-2024-kolleksjonen av sekker. Blant forslagene ser vi forslag med børstet patentklaff og koblingsvesker med glitter og plate med initialer fra det italienske merket.

Videre er det matelassé ovale håndvesker med lomme foran og en skjult glidelås i rockestil, som Liu Jo-posene!

SEKKER

Ryggsekker har store former for deg som alltid trenger plass! Blant forslagene finner vi firkantede modeller med frontlomme, stender og metalllogo, men også mer klassiske kreasjoner med avrundet toppklaff, krok på fronten og siderommene.

Avrundet design - også sett på Guess-vesker - og gyldne kjeder, i stedet gir et uformelt utseende til den svarte Giardini Matelassè- ryggsekken !

HVOR Å KJØPE DE SVARTE HAVENPOSE

Du kan kjøpe den nye Nero Giardini 2023-2024 posekolleksjonen i alle fysiske butikker. Merket har ikke en offisiell e-handel, men det er autoriserte forhandlere, også online, hvis liste er tilgjengelig på den offisielle nettsiden www.nerogiardini.it.


Hva synes du om den nye linjen Nero Giardini vesker høsten vinter 2023-2024? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: