En linje dedikert til velvære, til å leve livet og finne sin mest intime dimensjon, glemme de daglige spenningene og la deg bli sluppet av følelser: dette er Collistar Benessere dell'Armonia.

Denne Collistar-linjen våren sommeren 2023-2024 inkluderer det aromatiske vannet i kroppen Parfym of Harmony med essensielle oljer og mandelekstrakter, en Shower Cream of Harmony og en Cream Butter of Harmony som jeg begynte å bruke for noen uker siden og etterlot meg pakk deg inn i den deilige duften som allerede hadde slått meg på det siste Collistar-arrangementet.

Disse produktene er preget av blomsterpoudré-lapper og essensielle oljer og sicilianske mandelekstrakter, noe som igjen demonstrerer kosmetikkfirmaets forpliktelse til å forbedre de fineste produktene i landet vårt med serien "Jeg elsker Italia".

Oppdag Collistar Benessere dell'Armonia- produktene med denne gjennomgangen!

GENNEMGANG OG PERSONLIGE MENINGER

PERFUM AV HARMONI (pris 39 euro)
Avslappende, rebalanserende, mykgjørende og fuktighetsgivende: Profumo dell'Armonia av Collistar er et parfymert kroppsvann med en rik, fløyelsaktig blomsterbukett.

Som jeg allerede har tilstått for deg, hadde den spesielle duften av dette produktet erobret meg fra den første fordampingen ved den eksklusive presentasjonen av merkets nyheter, og da jeg mottok hele linjen var jeg virkelig glad.

Profumo dell'Armonia har ikke bare en deilig duft, men er designet for å "roe" ånden takket være aromaterapi . De parfymerte tonene er omsluttende og lysende: appelsin, bergamott, iris, fiolett og også rose, vanilje, mandel og moskus.

Å være et parfymet vann liker jeg å fordampe dette produktet over hele kroppen min etter dusjen: tilstedeværelsen av essensielle oljer gjør det perfekt og fuktighetsgivende. På denne måten blir huden ikke angrepet, og faktisk er den myk og velduftende, så vel som forfrisket.

Parfymen vedvarer virkelig i lang tid på huden, men den er ikke lusete eller for tilstedeværende. For meg er det som "et snev av sødme og mykhet i kroppen".

100 ml-flasken er gjennomsiktig og elegant, med en delikat lilla farge og har en slags beroligende effekt også på synet, fordi selv øyet vil ha sin del!

SHOWER CREAM OF HARMONY (pris € 17, 60)
En fyldig og fløyelsaktig kremdusj, inneholdt i en praktisk 250 ml flaske, som gjør dusjen til et lite luksusritual! Dette produktet beruset seg takket være den deilige duften og essensielle oljer og ekstrakter av sicilianske mandler, iris og blåbær .

Jeg elsker dette produktet fordi det gjør huden myk, og jeg opplever at duften som er studert av Collistar fullt ut har sin funksjon, noe som gjør dusjøyeblikket virkelig avslappende .

BUTTER CREAM OF HARMONY (pris € 29, 70)
En ganske fyldig kroppskrem med siciliansk mandelsmør, aprikossmør og solbærolje : den fukter huden dypt og nærer den avgjørende.

Jeg liker dette produktet fordi det gjør huden min fløyelsaktig, spesielt i benområdet, det er veldig tørr : takket være en lett massasje blir den fløyelsaktig og parfymerte med veldig delikate noter av iris, fiolett og mandel.

Pluss for dette produktet signert Collistar? Gitt den smørete konsistensen, også i dette tilfellet inneholdt i en 250 ml flaske, er den også indikert for fuktighetsgivende og ta vare på hender og føtter . Et ekte flerbruksprodukt som vant meg!

Den eneste negative merknaden til dette produktet er prisen, litt for høy for en kropps fuktighetskrem, selv om likevel den høye kvaliteten jeg synes det "rettferdiggjør" på noen måte.

Produktene fra Collistar Benessere dell'Armonia har vært tilgjengelige i de beste parfymeriene i noen tid: Har du noen gang prøvd dem? Jeg synes de er veldig gyldige : tekstur, funksjonalitet og duft har forhekset meg, og jeg anbefaler dem til deg!

Kategori: