Nyheter fra et av de mest profesjonelle merkene på den kosmetiske planeten, vi oppdager den nye mascaraen som er født fra opplevelsen av Dany Sanz: Smoky Extravagant av Make Up For Ever .

Vi er vant til å prøve den meget høye kvaliteten på Make Up For Ever-produktene, et av få kommersielle merkevarer som også brukes i sceneshow av moteshow og fotoshoots, og det nye forslaget er en mascara som kombinerer alle forestillingene til den andre mascaraen i et enkelt produkt merkevare.




Smoky Estravangant er en variant av den klassiske Smoky, med en ny spissbørste for høy presisjon i bruken.

Det ekstreme volumet som vi møtte med Smoky Lash- mascaraen, fra 2008, sammen med den vanntette forseglingen fra Aqua Smoky Lash-versjonen, er grunnlaget for dette nye Make Up For Ever-produktet .

I tillegg til volum og hold, er hovedmålet med "Smoky Extravangant" den uhelbredelige kraften den har på vippene, samle dem alle en og en i den spesielle børsten og ta dem til det ekstreme uten klumper og uten å feste.

Takket være den nye formuleringen med en blanding av bivoks vil denne mascaraen ha den perfekte konsistensen for å gi en intens og flytende svart under påføringen.

I Smoky Extravagant er tilstedeværelsen av kalsium, magnesium, mangan og sink dessuten med på å styrke vippene og fremme deres naturlige forlengelse.


Den nye Make Up For Ever Smoky Extravagant- maskaraen er nå tilgjengelig eksklusivt fra Sephora for € 26, 50. Er du nysgjerrig? ???? Gi oss beskjed om dine meninger!

Kategori: