Såper, badebomber, dusjgeler, glitterkasser … forslagene til Lush's Christmas 20018 er utformet, morsomt, fargerikt og velduftende! Pluss at de er helt etiske: veganske og uten emballasje .

LUSH 2023-2024 JULESAMLING: NAKED, VEGAN OG ARTISAN PRODUKTER

Den nye Lush Christmas-kolleksjonen inkluderer en serie solide, nakne og 100% veganske produkter . Fra fargede såper, gjennom de nye og glitrende badebomben, er partiene også farget i dusjen med produkter som er strippet for plastemballasje .

Ikke bare solid og naken kosmetikk: Frodige legger vekt på håndverksprosessen og feirer verdien av håndlaget arbeid.

Millioner av ferske produkter lages daglig for hånd av mesterkneadere i de seks produksjonsanleggene: skapt med frisk frukt, edle eteriske oljer og dyp omsorg og oppmerksomhet, forskjellige fra hverandre og vakker i sine små forskjeller.

La oss ta en titt på den begrensede utgaven Lush Christmas 2023-2024-nyheter!

Såpe-skuddstjerner (pris € 6, 50)

Shooting Stars-såpen er som en stjerne med kjølvannet : den lyser for å skape positivitet. Gi huden et nytt lys takket være den essensielle sicilianske sitronoljen og slapp av stemningen takket være lukten av kalk.

ICESHOGGLES SOAP (PRIS € 9, 50)

I den grønne Iceshoggles- såpen blandes den essensielle bergamotoljen med de avslappende jordiske notene av patchouli: en intens og omsluttende duft der den mysende essensielle oljen fra ylang ylang blandes med den eksotiske aromaen av patchouli for å frigjøre sinnet og gjenvinne roen. .


SNOWMAN BOMB BOMB (PRIS € 12, 95)

To badebomber i ett for å doble moroa. Snømannen Snowman Bomb Bomb bringer all magien i julen og følelsen av nysnø inn i badet takket være den essensielle oljen fra grønn mynte, surrende og forfriskende.

BAD BOWL VERDENS LITENSTE DISK (PRIS € 6, 95)

Et diskotek innen rekkevidde av et badekar : en glitrende og velduftende fest med essensielle oljer av kalk og grapefrukt . Verdens minste diskobadbombe smelter i vannet med strobefarger mens essensiell olje fra cognac gir ladet til å danse til langt på natt.

CHERRY CHRISTMAS BOMB (PRIS € 5, 50)

Cherry julebadbomben tegner drømmeaktige landskap i pastellrosa nyanser i karet. De essensielle oljene fra sicilianske sitroner og buck gir et pust av glede og friskhet for å møte høytiden med riktig mengde humor . Helt nødvendig i visse tilfeller!

VESKE AV BADEROM PEARLS DE SEL (PRIS € 6, 50)

Delikate hvite bølger og gyldne saltperler for en badebombe, klassesymbol og poesi . Perle de Sel inneholder absolutt essens av rose og røkelse : en unik og stemningsfull blanding av delikate og spennende aromaer. Og farger som blekner fra hvitt til blått, fra grønt til rosa .

NÅTT ELF-SVEMKJE (PRIS € 7, 95)

En musserende vin med den søte lukten av mango . Glitrende og fluffy, Naughty Elf inneholder balanserende essensiell olje fra petitgrain, absolutt essensiell essensiell olje fra jasmin og sitronmyrt . Smuldret under vannstrålen skaper fjell av mykt skum .

BUTTERBEAR SHOWER GEL (PRIS € 5, 50)

Et ømt favn av organisk kakaosmør i fair trade for en morsom dusj. Butterbear er en dusjgelatin med eterisk olje av ylang ylang og carrageenan. Et konsentrat av mykhet og sødme for en drømmehud.

SHOWER GEL SOLID CINDERS (PRIS € 12, 95)

Cinders solid og naken dusjgel varmer selv de kaldeste vinterdagene takket være de tunge duftene av kanel, ingefær og nellik . Med brasilianske oransje essensielle oljer og kanelblader fukter det, renser og frisker opp huden.

BUBBLE SPINNER SNOWFLAKE (PRIS € 9, 50)

Snowflake boble spinner inneholder patchouli eterisk olje og absolutt essens av appelsinblomst, som frigjør sinnet og gir en dyp følelse av ro . Finner du indre ro under kaoset i ferien? Bare legg boblepinneren under vannstrålen, lag hvite fjell med bobler og la den sicilianske sitronens essensielle oljen lyse opp kropp og sjel .

SKROBB SUKKERPLOMFRO (KOSTNAD € 3, 95)

Umeboshi plomme fosser for en morsom dusj med lilla nyanser . Sugar Plum Fairy solid kratt eksfolierer forsiktig takket være virkningen av kornet sukker, mens den essensielle oljen av vill søt appelsin vekker sansene og havsaltet lyser opp huden.

PLUM PUD BATH OLJE (PRIS € 6, 95)

Plum Pud badolje, som er ideell for å gjenopprette energi etter lange ettermiddager med julehandelen, gjør huden myk og hydrert takket være blandingen av mandelolje, dadler, aprikoser, hvete flak av havre og sultaina. Videre nærer organisk kakaosmør rettferdig huden forsiktig og beskytter den mot kulde.

HOLLY BERRY SOLID MASSASJEOLJE (€ 11, 95 KOSTNAD)

Holly Berry massasjeolje varmer kropp og sjel med kakao, mango, illipe og murumuru butters. Den essensielle oljen fra bergamot lyser opp huden mens den fra bucco pakker den inn i en søt og forfriskende duft.

GINGER MAN SOLID MASSASJEOLJE (PRIS € 11, 95)

Det mest ømme av ingefær menn er gjemt i en glitteret kiste. Ginger Man er en massasjeolje som, når den føres videre til kroppen, gir huden en bit, og får den til å skinne takket være plastfri glitter . Det fuktighetsgivende kakaosmøret er kombinert med essensielle oljer fra fedd og ingefær for å varme atmosfæren og antenne magien til julen.

RUDOLPH FACE MASK (KOSTNAD 10, 00 €)

En Rudolph gelemaske lyser opp ansiktet og våkner i godt humør med den essensielle klementinoljen. Slammet av Rhassoul og leire absorberer overflødig olje mens infusjonen av dronningen av engene og appelsinskallet toner huden . Carrageenan, et fuktighetsgivende tangekstrakt, gir huden lettelse under det tøffe vinterklimaet .

SOLID BODY CREAM CHARITY POT (KOSTNAD € 13, 95)

Den mest støttende av Lush-kremene til julestripe av emballasjen og tilbys i en solid og bar versjon . Charity Pot er en kroppskrem som fukter og mykgjør huden. Det er laget med fair trade kakaosmør, fersk aloe gel og moringa olje fra regenereringsprosjekter . 100% av inntektene blir gitt til små foreninger som kjemper for å forsvare menneskerettigheter, miljø og dyrs rettigheter.

GAVEBOKER OG KNUTEBREKKJUL 2023-2024 LUSH

Naturligvis tilbyr Lush noen veldig interessante og fargerike gavesett til jula. Fra de superleverte settene Meet me under Mistletoe, med 12 produkter, til den stjerneformede Stardust- pakken til Golden Wonder- settet med 4 skinnende gaver, Lush Christmas 2023-2024-boksene er mange, og du vil bli bortskjemt med valg.

Selv for den begrensede utgaven jul 2023-2024 Knot Wrap, er alternativene brede og livlige: fra den som er dedikert til pingvinfesten til det blomsterrike vintermotivet, fra den magiske vinternatten til julebordet . Hvert stoff er en original fantasi som også kan brukes som en veske for dine favoritt Lush-produkter!

HVORDAN KJØPE LUSH JUL 2023-2024-VARER

LUSH-kolleksjonen til jul 2023-2024 er allerede tilgjengelig på den offisielle hjemmesiden til LUSH, og du finner den snart også i alle de velduftende butikkene med ett merke som er spredt over hele territoriet.


Liker du Lush sin julekolleksjon fra 2023-2024? Har du allerede et favorittprodukt? Vi avventer svarene i kommentarfeltet!

Kategori: