L'Erbolario-produktene er alltid velholdte: emballasjen er iøynefallende og konseptet er alltid elegant, raffinert og romantisk, og representerer fullt ut egenskapene til produktene som tilbys fra sesong til sesong.

Som vi allerede har fortalt deg i en tidligere artikkel, har høsten og vinteren 2023-2024 lansert Erbolario noen virkelig interessante kosmetiske linjer, for eksempel Verbaluce anti-stain lightening serum og fuktighetsgivende kremduo, skjønnhetslinjen Accordo Arancio og skjønnhetslinjen Camelia, dedikert til vinterens mest sensuelle blomst!

Vi har testet noen produkter fra disse linjene, og i dag er vi glade for å presentere dem for deg med en gjennomgang: følg oss for å oppdage den velduftende verden av produkter L'Erbolario Accordo Arancio e Camelia!

KAMELIA-ØRTEN

Feminin, romantisk, lystig, lukten av kamelier er umiskjennelig: det er en duft som beruset sansene og definerer karakteren til en magisk og spesiell kvinne, en fantastisk 'vinterdronning'.

Denne linjen inneholder mange produkter, og vi er glade for å presentere duften av denne linjen, den smeltende håndkremen og luftfriskeren .

DET PERFUME urteaggregatet (pris 27 euro per 100 ml)

Dette ideelle forslaget til L'Erbolario vinter og magisk duft, kan skilte med krydret og sitrusaktig toppnoter av rose, elemi og bitter oransje, pulverformet blomsterhjertetegn av kamelia, tonka bønne og geranium og vanilje med rav basenotater med rav, vanilje, marokkansk sedertre og benzoin.

Den runde pappesken med blomster og kameliablader gjør dette produktet uimotståelig: en fantastisk gave til jul 2023-2024, ideell for mødre, venner og kolleger med en elegant og romantisk sjel.


Den hvite flasken er edru, original og perfekt å vises på badet ditt, for å gi et ekstra preg av stil, ikke bare til vår person, men også for miljøet!

Duften er ikke kløende, men den omslutter sansene med sødme og varme, utholdenheten er ganske god: Å fordampe litt L'Erbolario parfyme Camelia på skjerfet ditt er en garanti for sødme og skjønnhet gjennom dagen!

DEN Urtete Kremen av mørk kamel (pris 7 euro, 25 ml)

Fondantkrem for hender og negler Erbolario består av 99% oljer og vegetabilske butters, fri for konserveringsmidler. Denne mørke kremen er veldig lys og har en veldig behagelig duft, identisk med duften du presenterer ovenfor, noe som gjør hendene myke og velduftende.

Dette produktet kan skilte med sin formel med tilstedeværelse av oljer av camellia japonica, solsikke og kokosnøtt, olivenolje, kakaosmør og shorea og vitamin E. Dessuten, som alle produktene i Camelia L'Erbolario-regionen, dette Produktet er fritt for parabener, silikoner, vaselin, mineraloljer, deriverte knagger, akrylater og OGM.

Til tross for at de er rike på naturlige fuktighetsgivende midler, er strukturen, som allerede antatt, veldig lett, ikke fett i det hele tatt. Av denne grunn er absorpsjon øyeblikkelig, og for å gi negler og neglebånd superfukterende liker jeg å bruke en sjenerøs dose før emaljen påføres.

Gitt emballasjen så deilig, de ypperlige ingrediensene og den myke duften, kombinert i tillegg til den spesielt overkommelige prisen, spesielt for ikke å undervurderes, synes jeg denne kremen er en fantastisk gave til julen 2023-2024 !

Jeg påpeker imidlertid at det ikke er et produkt som er egnet for de med ekstremt tørre hender, som har en tendens til å sprekke: de som lider av dette problemet bør foretrekke en fyldigere krem, selv om jeg forstår at det vil være vanskelig å holde seg borte fra dette deilige produktet, perfekt for å ta med i vesken !

DET ØKTELIGE MILJØMILJØKAMELIA (pris 17, 90 euro)

En annen fantastisk gaveide for de mest feminine og spennende kvinnene : denne parfymeren for rom med duftende tresorter slipper all magien til L'Erbolario Camelia i en alkoholholdig løsning som, når den er absorbert av de små kjeppene som følger med, sprer sin fantastiske duft.

Duften føles veldig bra, og mitt opphold takk! Videre er glassflasken, veldig lik parfymen, veldig elegant, ideell i ethvert rom i huset!

Den urtete-oransjeavtalen

Accordo Arancio er en linje designet av L'Erbolario for å spre energi, livsglede og god humor . Denne spesielle linjen, med en helt oransje pakke, vil appellere til både kvinner og menn: duften er universell og ekstraordinær ! Samlingen inneholder mange produkter, blant hvilke vi foreslår med en gjennomgang mini parfyme vesken og kroppskremen: her er de nedenfor!

Urteagtig parfyme fra en ren oransje avtale (pris 12 euro)

Håndveskeversjon av Orange Accord parfyme, tilgjengelig i størrelser 50 og 100 ml, denne lille 14 ml flasken med etui er perfekt å alltid ha med deg for å gjenoppleve magien vinter 2023-2024 med all fordampning!

Denne duften er ideell for både menn og de mest sjarmerende kvinner, med sitrus toppnoter av mandarin, bitter appelsin, sitron og ylang ylang, hjerteformet , blomster-fruktig med petitgrain egypt, plomme, jasmin og timian og vanilje bakgrunn. rav med vanilje, rav, marokkoseder og patchouly.

Jeg synes denne duften er veldig interessant fordi den har en tendens til å bringe duften av appelsinen tilbake til den varme sommersolen, mens den i denne duften fører oss til varmen fra en dag med familien, foran den knitrende ilden.

DET ØKTELIGE FLUIDKROPEN (pris 17, 50 euro)

L'Erbolario flytende kroppskrem med mandarin, bitter appelsin og alchelengi-ekstrakter, tre oransjefargede frukter som best uttrykker energien fra denne skjønnhetslinjen fra kosmetikkfirmaet Lodi.

I denne forstand har Ricerca de L'Erbolario skaffet ut gode aktive ingredienser fra disse fantastiske råvarene: fra mandarin ekstraktet av masse, bark og blader, deretter det fra bitter appelsinskall og frukten fra Alchechengi. For å berike formelen finner vi også organisk appelsin- og solsikkefrøolje, sammen med olivenolje.

Den fuktige strukturen til denne fuktighetskremen for kroppen sklir godt på huden og absorberes ganske godt. Videre gjør den berusede duften av denne Orange Accord-duften den perfekte til å varme opp vinteren!

HVORDAN KJØPE UTBRUKET

Hvor kan du kjøpe L'Erbolario-produkter? I alle L'Erbolario-butikker naturlig og hos de beste urtemedisinene. For mer informasjon, og for å finne butikken nærmest deg, inviterer vi deg til å oppdage den offisielle L'Erbolario-siden.

Har du prøvd L'Erbolario-produktene fra Camelia og Accordo Arancio-linjene? Tror du at de kan være gode gaveideer til jul? De er supergodkjent for oss, og vi anbefaler dem!

Kategori: