Alternative former i vintagestil og mer moderne innslag preger Stroili Oro 2023-2024. Katalogen.De fargede steinene gir en mer bekymringsløs aksent til de mest elegante halskjeder og øreringer, mens månen og soltemaet anheng livner opp bon ton armbånd. Vever, krystaller og spesielle applikasjoner markerer også ringene og klokkene på linjen.

Men la oss se nærmere på den nye Stroili Oro høstvinteren 2023-2024 smykkekolleksjon!

øredobber

I Stroili Oro vinter 2023-2024 katalogen har de mest elegante lobørørene hjerteformede former i hvitt gull pyntet med rubiner på 0, 14 karat og diamanter, seremonielle kreasjoner som merkevaren veksler på lysere glitter rosé messingversjoner . De som leter etter mer ungdommelige kreasjoner er dedikerte Stroili-øreringer i gult gull med stjerner som går opp over hele loppen, de livligste på linjen.

Smaragder og safirer dekorerer de mest etterspurte pendeløreringene, mens de for sirkelmodellene spenner fra de i gult gull med en mer klassisk sammenvevd form, til nyheter med et arabesk motiv med etno-chic ekko og langstrakte spiralformer.

HALSBÅND

Stroili- halskjeder har mystiske og naturlige anheng som månen og solen, men også heldige sjarm som firkløveren og de klassisk dekorerte dråpene. Det spenner fra gule gullmodeller til stålmodeller med glitterpynt med et mer moderne preg.

For spesielle anledninger inkluderer Stroili Oro høsten 2023-2024-kolleksjonen 9 kt hvitt gull halskjeder med safirer og diamanter, med anheng i form av delikate blå blomster. For elskere av pop-touch er to- sølv halskjeder med hjerte anheng eller rosé stål med rhinestones dedikert. Til slutt, for de som elsker boho chic berører, tilbyr merkevaren sine lange og doble halskjeder med bladformede anheng .

ARMBÅND

Og når det gjelder bohemske aksenter, er det også Stroili- armbånd med sjarm i form av stjerner, måne og sol i gult gull, i tråd med den store suksessen til armbåndene med anheng som markerer flere samlinger som Pandora-smykker. I kombinasjon med rosé messing halskjeder, er det også armbånd i samme materiale med et rhinestone dekket anheng.


Rhodiumbelagte sølvarmbånd av Stroili Oro 2023-2024 smykkelinjen er inspirert av en mer minimalistisk stil, mens den mest romantiske er dedikert til Stroili kvinners armbånd i messing og glitter med flere sjarm i form av hjerter, en perfekt gaveide for venner og kjære.

RINGER

Samlinger som det fra Swarovski-smykker bekrefter at flere ringer eller med dekorerte rokker er en veldig vellykket trend, og absolutt ikke mangler fra Stroili. I den samme hyper feminine stilen til armbåndene er Stroili-ringene i rosa metall med en hjerteformet ring og fargede steiner perfekt for å gi et mer lystig preg på utseendet.

Hodepunktene til Stroili Oro-kolleksjonens smykker høsten vinteren 2023-2024 er laget av rhodiumbelagt 925 sølv med dekorative sirkoner, mens forlovelsesringene i kabalstil også er utstyrt med et mer elegant dobbeltbånd. Store hematittkrystaller, en blanding av hvite og svarte zirkoner flettet sammen i form av symbolet på uendelig og perler, pynter de mest karakteristiske nyhetene, mens de åpne ringene har glitterdetaljer og sammenvevd strikk med en moderne stemning.

KLOKKER

Stroili- klokker er glamorøse og elegante eller sportslige og spente og stemmer overens med de mest interessante trendene i sektoren.


I Stroili Oro-smykkelinjen vinter 2023-2024 finner vi glitrende modeller med et bredt nettarmbånd, kombinert med en raffinert firkantet urskive med rhinestones.

MERKET

Stroili Oro ble stiftet i 1996 og har gjort den luksuriøse smykkens verden tilgjengelig for alle. Ringer, armbånd, halskjeder, øreringer i gull, sølv og stål for kvinner, men også for menn, og et bredt utvalg av klokker preger det brede katalogforslaget til merket, som er tilgjengelig i alle Stroili Oro-butikker med ett merke og på nettstedet tjenestemann. Det utmerkede forholdet mellom pris og kvalitet og alltid oppdaterte og trendy kolleksjoner har gjort Stroili Oro til en referanse med over 380 eide juvelerere, forhandlere over hele Italia. Franco Gioielli-butikkene er også en del av Stroili Oro-gruppen.

HVORDAN KJØP STROILI ORO

Alle juveler og forslag fra den nye Stroili Oro våren sommer 2023-2024-kolleksjonen er tilgjengelige på nettet, på merkets nettsted www.stroilioro.com og i alle butikker eller nettbutikker, hvor du også kan prøve hver eneste bijoux før du kjøper den. Hos smykkekjeden finner du også klokker for menn og kvinner, tennisarmbånd, gifteringer, kabalringer, forlovelsesringer, Stroili Oro anheng og gifteringer.

Ørepynt med stjerner eller halskjeder med boho-chic innslag? Hva er de vakreste Stroili-juvelene etter din mening fra den nye kolleksjonen? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: