Luisa Spagnoli vårsommer 2023-2024-kolleksjon skiller seg ut for sin verdslige og elegante karakter . Plagg med klassisk snitt har et sofistikert utseende som er fremhevet av utskrifter, applikasjoner og juvelerte detaljer .

Når det er sagt, er det bare å oppdage en forhåndsvisning av de nyankomne i Luisa Spagnoli 2023-2024-katalogen.

KJOLER

Luisa Spagnoli kjoler har et rett kutt og et lett blusset skjørt i bunnen. Linjene er myke og pyntet med et bikakemønster pluss buer og bånd med krølling.

Imidlertid finner vi i katalogen Luisa Spagnoli-kjoler ekstra fine ull midi-kjoler som er detaljerte med fancy utførelser, tofargede stripete motiver og behagelige klafflommer .

I kolleksjonen Luisa Spagnoli sommer 2023-2024 skiller kjolen i polka-dot-trykt silkeorganza seg ut, med kontrastbåthalsbånd, trekvart ermet og et elegant belte med perlespenn .

TOP

Luisa Spagnoli- topper i flerfarget silketrykk gjør vårblomstene og fargene på sommerstrendene . Vi legger også merke til hvordan skjerfene i tone gir et sofistikert preg på antrekket.

Transparenter og kamskjelt blonder pynter den seremonielle proprosten mens det for kvelden er geometriske broderier av paillttes .

SKJORTER OG BLUSER

Luisa Spagnoli- blusen minner om en romantisk femininitet takket være blonderarbeidet og ballonghylsene . Mens en boho elegant touch er gitt av skulderen design og ruffle flounces.

Mer formelle er Luisa Spagnoli- skjorter med et maskulint kutt med en rund krage eller en intaliana perfekt for kontoret . Videre er det elegante forslag pyntet med sofaer eller innkapslede kapper .

SKJORTER

Blant Luisa Spagnoli-gensere er det modeller med korte ermer med fantasi trykt på silkesatin, vekslende med forslag med lange ermer og et stripete mønster i lurex-effekt . Knappelukkingen og den påførte minigyldne logoen gir et snev av eleganse til selv de mest uformelle modellene.

Luisa Spagnoli-toppen av Luisa Spagnoli vår 2023-2024-katalogen har en rund halsringning og ermeløs snitt . Forslaget er detaljert med satininnsatser og kontrasterende blonderarbeid samt Luisa Spagnoli-skjorta i plissert georgette . Dette plagget er fullført av trompethylsen og baklåsen med bue .


JAKKER

Blant Luisa Spagnoli jakker finner vi korte modeller pyntet med kontrasterende rør og openwork som denimmodellene . Imidlertid er det flere tilfeldige forslag med rund krage, trekvart ermer og perleknapper . De lange jakkene er mer klassiske og dobbeltbrystede . Et eksempel er forslagstropp i strekkull, med lapeller, lommekobling og erme med 4 knapper.

Luisa Spagnoli-pelsen for den varme sesongen er den doble cabancon-modellen med en rett linje med glidelåsstenging eller med maxi gullknapper . Mens grøften er laget av strikket ull og er beriket av en mønstret profil og justerbart midjebelte .

SKJØRT

Den kortslitte Luisa Spagnoli-skjørtene er laget av ekstra fin ull eller stretch bomull. Den klassiske skjede-modellen veksler med en trapesformet design som er laget spesielt av honningkake og foran.

En retro touch er i stedet gitt av georgette modellen med plissert utførelse. Lange skjørt derimot, favner forskjellige stiler. Den går fra 50-tallshjulet til blyantvarianten og opp til boho- stilen til flounce- modellen. Mens for kvelden foreslås plumetis polka - dot skjørt.

SHORTS

Fra båtantrekket til safaristilen har shortsen Luisa Spagnoli vintage og raffinerte design . Vi gjør for eksempel oppmerksom på det hvite frynsede vevde mønsteret eller lin- og bomullsvariantene pyntet med foran og folder .

Shorts med et fargerikt tropisk temablomster for bruk på stranden eller som tildekking passer til stranden !

PANTS

Buksen til Luisa Spagnoli har et klassisk snitt med rett ben, som de pinnstripede forslagene i strekkull og små franske lommer . Det er imidlertid ikke mangel på vintage klokkebunnsmodeller, detaljert med en lurex-profil, en snoresteng og 4 påførte gyldne knapper.

Sesongens trender blir fulgt av undertøy- effektbukser i barbert stoff og pyntet med blomster i mønster i foulardtrykk . Moderne og sporty, som er de beskjærte modellene.

JEANS

Boho chich- stilen erobrer også Luisa Spagnoli- jeans i culottemodellen med blomstrende san gallo- broderi! Det finnes også fakkelmodeller fra 70-tallet pyntet med trykknapper.

De tynne modellene spenner fra de grunnleggende forslagene som ble avvist i forskjellige vasker til de mer sportslige elegante jeansene som er rippet med frynsede kanter og ødelagte effekter. Til slutt, for et uformelt preg, er det de kontrasterende sidebåndene og foulardbeltet .

HVORDAN KJØPE LUISA SPAGNOLI SAMLING

Du kan kjøpe Luisa Spagnoli kleskolleksjon for våren sommeren 2023-2024 på nettbutikken til nettstedet shop.luisaspagnoli.it og i alle merkevarebutikkene.

Hva synes du om den nye kleskatalogen for Luisa Spagnoli vårsommer 2023-2024? Liker du jacquard-produksjon og matchende tilbehør? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: