Prada 2023-2024-katalogen kombinerer moderne design med nye materialer, som silke sateng, nylon og netting. Videre er alle modeller pyntet med kontrasterende gullinnsatser, den ikoniske emaljerte logoen og originale arkivtrykk .

Er du klar til å oppdage sammen alle de nye Prada-sommeren 2023-2024-posene?

HÅNDVESKER

Håndveskene til Prada sommersamling 2023-2024-vesker har en geometrisk silhuett med avrundede profiler . De sinuous designene kompletteres med doble håndtak og avtagbare skulderstropper . Alle modeller er laget av skinn og er detaljerte med pregede pigger, logo på trekant og avtakbar veske .

Den ikoniske Prada-svarte vesken er derimot beriket av et dobbelt utførelse i Saffiano og krokodille. Denne Hobo-vesken har en sentral lomme med magnetisk lukking, og interiøret er foret i nappaskinn.

SKULDERPESKE OG SKULDERSTREP

Prada skuldervesker spenner fra bøtteformede modeller med en myk form og en snorlukking til minisposer med en kompakt design, med klaff foran og avrundede profiler. Et eksempel er Odette-modellen med minimale linjer, men beriket med metalliske innlegg, som minner kameratasken om fotografer.

I Prada vår 2023-2024 håndvesker katalog er det dessuten ingen mangel på skuldervesker tilgjengelig både i semsket skinn med preget søm og kontrastskinnhåndtak, og i nett med trykt stofffor.

SHOPPING VESKE

Store design og trapesformede linjer kjennetegner handleposene til Prada vår sommer 2023-2024-katalogen, som husker forslagene som er sett i Giorgio Armani posesamling. Blant nyhetene skiller seg ut Twin-modellene, det vil si to nylonposer, den ene med et ensfarget trykk og den andre definert av et arkivmotiv .

Prada shopper- linjen inneholder forslag med en essensiell silhuett laget av skinn og med doble lange håndtak, men også stoffposer med hampinteriør og en stor skjermtrykt logo som beriker frontskiven.

CLUTCH

Prada clutchvesker er kompakte og stive, som i nappa-modellen med snaplukking og metall skulderrem. Ikke gå glipp av miniposene i mykt satengstoff, detaljert av den grafiske effekten gitt av nettverksstrukturen . Designet er fullført av kjedens skulderrem og den emaljerte logoen.

Mens Prada-koblingene er preget av å ha en godt strukturert belgform og pyntet med broderte krystallprofiler og lukkinger med lisser ferdig med pigger.

SEKKER

Prada-ryggsekker har en moderne design med avrundede former, som minner oss om forslagene som allerede er sett i Louboutin posesamling. Et eksempel er den svarte nylonmodellen detaljert med skinndetaljer, pluss klaffstenging og kontrastblonder .

Imidlertid er det også mer elegante ryggsekker med utskiftbare skulderstropper, både i skinn og i flerfarget stoff, og beriket med gyldne innlegg .

HVORDAN KJØPE PRADA-VESKER

Samlingen av Prada-vesker til våren sommeren 2023-2024 er tilgjengelig i alle fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet www.prada.com.

Hva synes du om den nye Prada vår sommer 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Prada sko-kolleksjonen.
  • De siste Prada-solbrillene.
  • Louis Vuitton håndvesker katalog.

Kategori: